Jobbet Produktionsingenjör till Dentsply Sirona har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsingenjör till Dentsply Sirona publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du motiverad att arbeta med utveckling av produktionsprocesser? Har du kompetens inom produktionsteknik och ett kreativt förhållningssätt? Vill du vara del av ett framgångsrikt globalt företag vars medicintekniska produkter gör skillnad på riktigt? Dentsply Sirona rekryterar nu en produktionsingenjör till avdelningen Production Technology. Tjänsten kommer att starta omgående efter överenskommelse och vara baserad i Mölndal. Rekryteringsprocessen tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan. Om tjänsten inte är rätt för just dig, tipsa gärna ditt nätverk eller någon du tror skulle vara en bättre match!

Om tjänsten
Som Produktionsingenjör förväntas du att utveckla och implementera parallella produktionsprocesser i teambaserade förbättringsprojekt. Tjänsten är baserad i Mölndal och kommer att rapportera till Head of Production Technology.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är att;
• Stötta produktionen så att kortsiktiga och långsiktiga produktionsmål uppfylls.
• Deltaga i förbättringsprojekt inom produktionen, både lokalt och globalt.
• Driva produkt-, process- & maskinprojekt inom produktionen, både lokalt och globalt.
• Driva investeringsprojekt för nyanskaffning av maskiner/utrustningar enligt gällande föreskrifter.

Vem är du?
För att ha rätt förutsättningar in i tjänsten som Produktionsingenjör ser vi gärna att du har en akademisk examen inom mekanik-/automation-/el-/medicinteknik eller motsvarande. Dina tidigare arbetslivserfarenheter har gett dig kompetens inom produktionssteknik samt erfarenhet av Lean Production/Six Sigma, DFM och Minitab. Kunskaper inom PDMLink och Movex är meriterande.

För att vara framgångsrik i tjänsten gillar du att samarbeta tvärfunktionellt med vana att hantera flera arbetsuppgifter och projekt samtidigt. Som person är du positiv, kreativ, förändringsbenägen, strukturerad och en målinriktad doer med starka kollaborativa färdigheter – flytande på svenska och engelska, tyska är meriterande.


Om verksamheten
https://www.dentsplysirona.com/sv-se


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Poolia Life Sciences ansvariga rekryteringskonsulter Martin Kurzwelly och Jenny Lundkvist.

Referens

55866

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till