Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsingenjör i Stockholm jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsingenjör i Stockholm på Randstad AB

Produktionsingenjör i Stockholm

Randstad AB Solna, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du produktionsingenjör och söker nya utmaningar? På TSS får du ett jobb där du är med och påverkar miljontals människor på ett positivt sätt genom att säkerställa säkra läkemedelsleveranser till patienter över hela världen. Ett betydelsefullt och utmanande arbete med goda möjligheter att växa och utvecklas!

TSS förser life science-industrin med produkter för säkra och hållbara läkemedelsleveranser, från produktion till slutanvändning. Företaget har både en SaaS-lösning och tillverkar temperaturloggrar för att övervaka distributionen av ett brett spektrum av läkemedel, t.ex. covid-19 vaccin. Produktportföljen av elektroniska temperaturloggrar och monitorer ökar till både antal modeller och produktionsvolymer. TSS startar nu nya projekt för att automatisera produktionen mot höga kvalitetsstandarder inom life science, samt möta krav på högre kapacitet, kortare ledtider och kostnadseffektivitet. Som en del av detta initiativ behöver TSS en produktionsingenjör.

Som produktionsingenjör kommer du att vara en del av TSS Global Services / Operations, ett team bestående av nio kompetenta och trevliga ingenjörer, tekniker och operatörer. Du kommer att rapportera till Chief Global Services Manager, som har ansvaret från order till leverans av produkterna, inklusive kalibrering. Företaget kan inom en snar framtid komma att starta produktion och kalibrering i andra delar av världen.

I rollen som produktionsingenjör kommer du att vara projektledare för industrialiseringsprojekt i olika storlekar och rollen omfattar utveckling, underhåll och förbättring av produktionslinor och arbetsinstruktioner.


ansvarsområde.

Som produktionsingenjör kommer du att driva projekt inom produktion för nyutveckling, underhåll och förbättringar av produktionsprocesserna. Du kommer även att delta i utvecklingsprojekt för nya produkter för att fånga upp kraven från produktion och få nödvändig information för anpassning av befintlig eller utveckling av ny produktionsautomation. I din roll tar du nya produkter från den första manuella prototypen till serieproduktion med höga volymer. Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:
  • Projektleda och styra vid förändringar i produktionsprocesserna
  • Granskning av produktkoncept och utrustning relaterade till montering av produkten.
  • Prototypframtagning inklusive utveckling och inköp av produktionsutrustning.
  • Utveckling av automationskoncept och implementering av koncept tillsammans med utrustningsleverantörer och automationsintegratörer.
  • Dokumentation av produktionsprocesser i form av instruktioner, riskbedömningar, kontrollplaner, underhållsprocesser och kapacitets- och produktivitetsberäkningar.
  • Rampa upp produktionen för att möta ökad efterfrågan, samt hantera förändringar i produkter och processer.
  • Fungera som processägare samt agera på processfel, returer och avvikelser.


kvalifikationer.

För den här rollen söker vi en person som har:
  • Ingenjörsexamen inom relevant teknikområde, elektronik, mekanik eller produktion, eller motsvarande erfarenhet.
  • Erfarenhet av produktion, gärna med automatiserade processer.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Har du tidigare erfarenhet av Lean-verktyg eller av kvalitetssäkring av leverantörer i samband med industrialiseringsprocesser kommer det att ses som ett stort plus.

Vi letar efter en person som vill jobba i en internationell kontext, och som trivs med att arbeta i produktionsmiljö. Du är bekväm med att arbeta i en föränderlig och utmanande miljö, och kommer med konstruktiva lösningar på de problem som uppkommer, stora som små. För att lyckas i rollen behöver du vara relationsbyggande och med lätthet skapa kontakt med både kollegor, leverantörer och kunder. Du är kommunikativ och anpassar ditt sätt att kommunicera till personen du pratar med och är bekväm med att använda engelska som affärsspråk. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du är en lagspelare som bidrar och använder dina styrkor för att stötta och förbättra teamet.


ansökan.

Sista ansökningsdag är 2021-09-26. Vi arbetar dock med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För information: I den här rekryteringen samarbetar TSS med Randstad Engineering. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Åsa Vallin på 0733 43 40 45 eller [ Email address blocked ] .

Välkommen med din ansökan!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356820