Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionschef till Skanska, Helsingborg jobb i Helsingborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionschef till Skanska, Helsingborg på Intenso Teknikrekrytering

Produktionschef till Skanska, Helsingborg

Intenso Teknikrekrytering Helsingborg, Skåne län Heltid
Produktionschef Hus
till Skanska i Helsingborg


Skanska söker just nu en ny kollega till verksamheten i Helsingborg. 


Gillar du utmanande arbetsuppgifter inom produktionsplanering, ekonomistyrning och uppföljning och tycker det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som produktionschef hos ett världsledande, grönt och inkluderande företag - Då är det här jobbet för dig!


Skanskas byggverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. 


'Det är inspirerade att gå till jobbet och arbeta i ett företag som äger och kan påverka hela processen från projektutveckling till en färdig byggnad, stor som liten. Jag brukar säga att måndagen är bästa dagen i veckan och jag har hittat en balans i livet där jag har lika kul hemma som på arbetet. På Skanska är du aldrig själv i en fråga även om det är du som äger frågan. Det finns alltid en duktig kollega inom olika yrkeskategorier att vända sig till och bolla idéer med. Man har möjligheten att efter eget beslut forma situationer man ställs inför och anpassa dem inom ramarna. Skanskas storlek och bredd öppnar möjligheterna till att man får vara med som en kugge i de stora och samhällsviktiga projekten'

- Patrik Orvallius, Produktionschef Hus syd


Om tjänsten 
Som produktionschef kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att leda projekt med fokus på säkerhet, produktivitet och lönsamhet. Du kommer även att skapa förutsättningar för produktionens medarbetare vad gäller trivsel på arbetet, utvecklingsmöjligheter, teamkänsla samt möjlighet att utföra sitt arbete för att nå uppsatta mål. Vidare kommer du vara en viktig del i arbetet med att skapa och underhålla långsiktiga relationer med både och beställare. Som produktionschef kommer Du planera och leda den dagliga verksamheten. Du kommer också att forma rutiner för kontinuerlig identifiering, bedömning och uppföljning av arbetsmiljö- och säkerhetsrisker.


Vi välkomnar dig till ett team med hög laganda som hjälps åt med de utmaningar som uppstår i verksamheten.


'Skanska är ett stort svenskt byggbolag med många intressanta projekt både i och utanför Sverige. Personalen är Skanskas enskilt viktigaste tillgång och därför är personalens trivsel en viktig fråga. Målet är att skapa så goda förutsättningar så möjligt för att medarbetaren ska kunna leverera och utvecklas på ett positivt sätt, möjligheterna är stora att utvecklas inom Skanska.

Skanska är ett värderingsstyrt företag som vill vara branschledande, inte bara inom produktion och projektutveckling utan arbetar i framkant med både hållbarhet, säkerhet. mångfald och inkludering. Målet är att vara klimatneutralt 2045'

- Anders Paulander, DistriktschefDin profil
Du som söker till den här rollen bör ha en eftergymnasial utbildning i bygg och anläggning eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet och minst tre års erfarenhet av att arbeta som produktionschef inom husbyggnation. Som produktionschef är det viktigt att du har förmåga att se och stötta dina medarbetare. Du är strukturerad, stresstålig och sporras av att jobba mot högt uppsatta mål. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ekonomiskt ansvar och har tidigare erfarenhet av att arbeta med miljö- och arbetsmiljöfrågor.

Vi även stor vikt vid din personlighet och ser gärna att du är både utåtriktad och social.

Vad kan Skanska erbjuda dig?
Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering AB. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-46 93 00.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!
 

Om Skanska
Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Läs mer på www.skanska.se

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2f3060acf7d34e89a714606c580d5e