Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Produktionschef till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg / Kungsbacka job in Göteborg at Masterhelp Jobb

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Produktionschef till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg / Kungsbacka på Masterhelp Jobb

Produktionschef till M&P Paint & Coatings AB, Göteborg / Kungsbacka

Masterhelp Jobb Göteborg, Västra Götalands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Produktionschef
Göteborg / Kungsbacka

Trivs du att arbeta innovativt och att planera, leda och utveckla en produktionsavdelning?

Om tjänsten
Som produktions- och lagerchef kommer du att få det övergripande ansvaret för vår produktion och lagerhantering. Till din hjälp har du ett tiotal medarbetare som du ansvarar för och arbetar tillsammans med. Produktionen innefattar en rad olika steg och är komplex vilket sätter krav på att ha ordning och struktur. Du arbetar proaktivt med framförhållning dvs. att planera produktion och inköp som är väsentligt i denna roll, samtidigt som du är en bra "teamförebild" och hugger i när det behövs. Denna roll är övervägande operativ men innefattar även en del kontorstid. Det är även viktigt att vara serviceinriktad och se till kundens bästa.


 

"Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 15 medarbetare och omsätter ca 70 miljoner SEK. Vi är i en mycket stark tillväxt i vår försäljningsutveckling och vi räknar med en tillväxtökning de kommande åren."

- Magnus Lönegren, VD, som var med och grundade företaget 1996.

 

Din profil
Vi ser gärna att du sedan tidigare har erfarenhet från liknande roll. Du har produktionserfarenhet och har haft teamansvar eller varit chef. Om du har erfarenhet från arbeten som innefattar problemlösning och att vara hantverksmässig är det meriterande. Kunskaper i engelska är även ett krav då kontakt med utlänska kunder och producenter förekommer.  

Personlighet
Det här är en utmanande och rolig roll för dig som tycker om att planera och att ha struktur i arbetet. För att vara framgångsrik i att driva produktionen framåt ser vi gärna att du har ett ekonomiskt sinne och ett effektivitetstänk som genomsyrar din personlighet och spiller över på dina medarbetare. Att du är mån om dina medarbetare och har en bra teamanda är självklart väldigt viktigt i denna roll. 

Vi erbjuder
Du får arbeta i ett innovativt och stabilt företag med ett starkt varumärke i branschen med innovativa produkter inom färg, lack och rengöringsprodukter. Vi är ett företag med god anda som ständigt utvecklas och förändras där alla medarbetare är delaktiga och viktiga. I takt med att företaget utvecklas och växer så kan även rätt person inom denna roll växa och utvecklas tillsammans med oss.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm på telefon 031-704 51 82. 

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget
M&P Paint & Coatings AB är en distributör av färg, lack, rengöringsprodukter, verktyg m.m. samt tillverkare av rengöringsprodukter och våtservetter. Företaget har verksamhet i alla nordiska marknader samt i ett flertal länder i Europa. Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 15 medarbetare och omsätter ca 70 miljoner SEK. Vi är i en mycket stark tillväxt i vår försäljningsutveckling och vi räknar med en tillväxtökning de kommande åren. Kontor och lager ligger i Göteborg, men vi kommer att flytta till Kungsbacka till nybyggda lokaler mellan 2021/2022. Läs mer om oss på vår hemsida www.mpdiy.com eller www.mpwetwipes.se

Sökord: chef, produktion,

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida