Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionschef till EVI Industries i Stockholm jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionschef till EVI Industries i Stockholm på TNG Tech

Produktionschef till EVI Industries i Stockholm

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker EVI Industries Stockholm AB i Kungsängen en produktionschef, läs mer nedan!

Har du tidigare erfarenhet som ledare inom tillverkningsindustrin eller närliggande bransch och är en kommunikativ och stabil ledare? Bra! Då kan du vara den produktionschef som vi söker till växande EVI Industries i Stockholm. Vi söker dig som trivs med att arbeta såväl operativt nära verksamheten som strategiskt.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som produktionschef på EVI Industries erbjuds du en spännande roll där du får möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor. Företaget arbetar med de senaste, modernaste, miljövänligaste och effektivaste maskinerna som finns på marknaden inom plåtbearbetning, lackering, montering, och testning. Här vill man att du ska må bra, känna dig trygg och motiverad på din arbetsplats. Självklart erbjuder företaget kollektivavtal samt andra förmåner som exempelvis ny teknik och löneutveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen har du helhetsansvar över produktionen som idag består av ca 60 personer varav två direktrapporterande arbetsledare. Rollen innefattar att leda och utveckla produktionen, driva och införa ständiga förbättringar samt sätta mål och följa upp verksamheten. Du arbetar både operativt och strategiskt samt ingår i ledningsgruppen.

Viktiga nyckeltal som du kommer mätas på är: effektivitet, leveransprecision och kvalitet samt nöjda medarbetare.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Kungsängen och för att lyckas i rollen krävs det att man är på plats nära verksamheten. Du rapporterar till VD.

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi att du:

  • har en akademisk examen som civilingenjör, högskoleingenjör eller liknande
  • har erfarenhet av att leda personal inom produktion, gärna inom tillverkningsindustrin
  • har erfarenhet av att ha arbetat med ständiga förbättringar, som Lean Production eller motsvarande, flertalet gånger och vet därmed vilka verktyg som behövs samt har förmågan att införa dessa i verksamheten
  • är van att hantera personalärenden och haft personalansvar tidigare 

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du som person är strukturerad, kommunikativ och resultatinriktad. Det är också av stor vikt att du är självständig, trygg och tydlig i ditt ledarskap för att du tillsammans med dina medarbetare ska kunna utveckla och leda verksamheten. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: DE07B6B819AF44AC8A1737850A84DD25