Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionschef till Elis Textil Service AB, Vaggeryd jobb i Jönköping på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionschef till Elis Textil Service AB, Vaggeryd på Säljpoolen

Produktionschef till Elis Textil Service AB, Vaggeryd

Säljpoolen Jönköping, Jönköpings län Heltid

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. 

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Produktionschef
till Vaggeryd

Vår kärnverksamhet är att vi levererar hyr- och tvättlösningar till hotell och restauranger. Det är vi som ser till att sängen är bäddad med rena och väldoftande bäddlinnen!

Anläggningen i Vaggeryd servar ca 130 hotellkunder i sydöstra Sverige och vi är drygt 30 anställda.

”Här på Elis i Vaggeryd kommer du att mötas av ett team med siktet inställt mot framtiden. Tillsammans med övriga funktioner på anläggningen siktar vi mot att möta våra kunders behov och ständigt utvecklas för att överträffa dessa.

Som produktionschef kommer dina arbetsuppgifter att vara både varierande och utmanade men gemensamt är att fokus ligger på utveckling, säkerhet, kommunikation och samarbete. Du kommer även vara ansvarig i de produktionsprojekt som vi driver med syftet att lyfta vår anläggning till nästa nivå.”

- Heléne Svensson, platschef

Vad innebär rollen som produktionschef?
Som produktionschef har du det övergripande ansvaret för produktionen och distribution samt ingår i ledningsgruppen på anläggningen. Tyngdpunkten i arbetsuppgifterna är bl a: 

  • Produktions-, distributions- och bemanningsplanering
  • Rapportering och uppföljning av nyckeltal
  • Driva förändringsarbete för ökad produktivitet
  • Utarbeta och driva rutiner och processer för optimal kvalité
  • Arbetsmiljöfrågor som är högt prioriterade

Du rapporterar till platschefen.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder dig en variationsrik och utmanande vardag där just ditt bidrag är viktigt!

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Vem är du?
Vi söker dig som är nytänkande, engagerande och som står för ett modernt, coachande, motiverande ledarskap. Du drivs av att skapa delaktighet och förståelse och att alltid försöka förbättra processer och flöden. För att lyckas i tjänsten bör du även vara strukturerad och organiserad.

Vad kan du?
Du har helst några års erfarenhet av arbetsledning. Kunskaper inom lean production, 5S eller liknande är meriterande. Det viktigaste är att du brinner för att motivera och ta vara på dina medarbetares kompetenser för att driva anläggningen framåt.

Vi ser också att du lägst har gymnasieutbildning och har god datorvana. Vårt koncernspråk är engelska och du behärskar engelska i både tal och skrift. Körkort är ett krav.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Svensson, Platschef, på 0706-14 77 99.  

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 19 december 2021.

Välkommen med din ansökan!

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2ed6818dda034854a71de1e8fda6cc