Jobbet Produktionschef till Berendsen Textil Service AB, Hillared / Borås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionschef till Berendsen Textil Service AB, Hillared / Borås publicerad av Intenso Teknikrekrytering

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

Produktionschef
till centrallagret i Hillared 

Vill du jobba i ett internationellt företag, få möjlighet att ta stort eget ansvar och driva utvecklingen framåt? Då har vi en passande produktionschefsroll för dig! Du kommer att få vara med på en härlig resa där samarbete i team värdesätts.

Berendsens Textil Service Centrallager levererar arbetsplagg som förädlats till våra tvätterianläggningar runt om i Sverige, en ringa del av dessa levereras på export till andra Berendsens anläggningar i Europa. Vi är idag c:a 35-40 medarbetare på Centrallagret i Hillared. 

Tjänsten
Produktionschefen har det övergripande ansvaret för produktionen på anläggningen, ingår som en viktig medlem i ledningsgruppen och rapporterar till platschefen.

Till ansvarsområden hör bl.a: 

  • Driva förändringsarbete för ökad produktivitet
  • Produktions- och bemanningsplanering
  • Rapportering och uppföljning av nyckeltal
  • Utarbeta och driva rutiner och processer för optimal kvalité
  • Arbetsmiljöfrågor som är högt prioriterade

Din profil
Tjänsten passar dig som vill arbeta i ett professionellt företag och som gillar att jobba i ett högt tempo med många parallella uppdrag på bordet. Du är drivande, strukturerad och har förmågan att inspirera och få med dig andra att sträva mot gemensamma mål. Du är ansvarstagande och van vid att prioritera mellan brådskande och viktigt. Du ser lösningar istället för problem!

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill ha en inspirerande person med goda ledarerfarenheter som brinner för att utveckla andra att nå sina mål.

Krav
Utbildningsmässigt har du förmodligen en bakgrund som högskole- eller civilingenjör, alternativt har du tillskansat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. 

Du har relevanta IT-kunskaper och behärskar Office-paketet. Gärna att du har dokumenterad utbildning inom Lean Production eller motsvarande kunskaper.

Vi erbjuder dig
En inspirerande resa med ett företag som har ett starkt varumärke och ett företag som vi är stolta över. En dynamisk miljö, massor av utmaningar, högt tempo, krävande dagar, eget ansvar och ett fantastiskt utvecklande jobb!

Kontakt och ansökan
Låter detta intressant så tveka inte att kontakta Lars Wahlqvist, platschef på tfn 0706-058 150. För frågor rekryteringsprocessen kontakta Lena Lengdén, HR Business Partner på tfn 040-36 80 20.

Din ansökan vill vi ha senast söndagen den 4 oktober 2020. 

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom ansökningsknappen.

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Sökord: chef, produktion, ingenjör, civilingenjör, högskoleingenjör, logistik,

J2W: CB2

Referens

ade6a1b29fd0495c8a3079202f9d50

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till