Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionschef sökes till Malmö för Treanos räkning! jobb i Trelleborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionschef sökes till Malmö för Treanos räkning! på StudentConsulting

Produktionschef sökes till Malmö för Treanos räkning!

StudentConsulting Trelleborg, Skåne län Heltid
Är du intresserad av att arbeta hos en av de största byggaktörerna i Skåne? Har du erfarenhet av att arbeta som snickare och arbetsledare och vill arbeta i ett växande företag? Ta chansen och sök till produktionschef hos Treano i Malmö!

Information om uppdraget:

Treano är verksamma i hela Skåne och fortsätter kontinuerligt att växa inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. De är idag ca 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på ca 900 mkr, vilket gör dem till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Huvudkontoret finns i Malmö och de har dessutom lokalkontor i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm, Lund och Kristianstad.

Treano Bygg AB erbjuder en möjlighet att vara med och fortsätta bygga mot sin vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna position arbetar de ständigt med att implementera sina värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull.

Efterfrågan hos Treanos kunder till deras Byggserviceavdelning i Malmö är stor och för att möta upp deras krav och säkerställa en fortsatt hög kvalitet behöver vill de förstärka avdelningen med en Produktionschef. Som produktionschef inom Byggservice Malmö erbjuds du en roll som både självständigt eller tillsammans med närmaste chef ansvarar för projektens planering, utförande, uppföljning och överlämnade till kund.

Då detta är en direktrekrytering sker delar av rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli direktanställd hos Treano AB. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av byggbranschen, minst 5 år som snickare och 5 år i som arbetsledare är optimalt. Att du har kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har arbetat med nybyggnation och projekt värda runt 50 mkr. Erfarenhet av Byggsamordnaren är en fördel men inget krav.

Vi söker dig som är bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar.

Låter detta intressant? Sök redan idag! Rekrytering och urval sker löpande.

Sökord: Platschef, entrepenad, Bygg, Produktionsledare, Produktionschef

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Produktionschef sökes till Malmö för Treanos räkning!
StudentConsulting Trelleborg Heltid
Centrallager i Malmö söker studerande lagerarbetare med truckkort!
StudentConsulting Malmö Deltidsanställd
Studenter sökes för välbetalt arbete som inventerare/butiksarbetare i höst!
StudentConsulting Malmö Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58119