Jobbet Produktionschef, ICA Logistik i Linköping. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionschef, ICA Logistik i Linköping. publicerad av ICA

Heltidsanställd
Linköping

ArbetsbeskrivningVi söker dig som vill vara med oss på resan att framgångsrikt starta upp och driva en verksamhet för transporter i ICA:s egen regi. Vi vill bygga framtidens transporter inom ICA med ICA butikerna och våra medarbetare i fokus.


ICA kommer under vintern 2020/2021 att starta upp en testverksamhet med transporter i egen regi i Östergötland med placeringsort Linköping. Distributionsområdet omfattar ca 60 stycken butiker.


Detta är ett spännande initiativ inom ICA, där vi kommer att sätta stor vikt vid framtidens krav och förväntningar inom hållbara transporter, teknik och service. Till detta söker vi en Produktionschef med ett ledarskap som engagerar och med kunskap om hur vi tillsammans framgångsrikt kan driva en transportverksamhet med ICA -anställda chaufförer och produktionsledare.


Vem är du?

Du är en stabil ledare som är trygg i ditt ledarskap och duktig på att coacha. Du är ansvarsfull, handlingskraftig och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra. Vi ser att du är en modig, engagerad och förtroendeingivande ledare med stort medarbetarfokus och teknikintresse och som med en stark vilja och stor drivkraft motiverar dina medarbetare att tillsammans utveckla verksamheten.


Du har flerårig erfarenhet av ledarskap inom transport och åkeriverksamhet. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av verksamhet inom livsmedelsdistribution. Som produktionschef rapporterar du till Transportchef Syd & Väst och ingår i den lokala transportledningsgruppen.


I rollen som Produktionschef kommer du huvudsakligen ansvara för:

  • att stötta, coacha och leda medarbetarna (chaufförerna) och skapa ett starkt ICA-team
  • drift och underhåll av fordon med ny och innovativ teknik
  • att uppnå uppsatta KPI:er och säkerställa effektivitet i den dagliga driften i verksamheten
  • att aktivt bidra i den lokala ledningsgruppen mot utveckling både på kort och lång sikt för enhetens framgång
  • att aktivt driva och vidareutveckla processer inom ansvarsområdet med bibehållen hög kvalitet och service
  • att ta arbetsgivaransvar för ditt ansvarsområde (lagar, regler, förhandlingar) samt kvalitet och miljöansvarDet här erbjuder vi

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. Transportområde Syd & Väst är en del av ICA Sveriges största lager- och logistikenheter som försörjer ICA-butikerna med varor.


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.


ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Anställningsform

Tillsvidareanställning 
Tillträde


Snarast
Kontaktuppgifter

Linn Wähler - Transport Chef Syd och Väst. linn.wahler@ica.se 072-2202339

Tony Pålsson - Chef trafikstyrning Transport Syd och Väst. tony.palsson@ica.se 073-7651216

Sinisa Rukavina - Platschef Linköping Transport Syd och Väst sinisa.rukavina@ica.se 070-3891941
Sista dag för ansökan


2020-09-15


Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Referens

R0011298

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till