Jobbet Produktionsberedare till nischat konsultföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsberedare till nischat konsultföretag! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Karlskrona

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet från en verkstadsindustri och vill fortsätta att utvecklas i en roll inom beredning och planering. Är driven, strukturerad och kommunikativ ord som beskriver dig? Missa då inte denna unika möjlighet!

Dina arbetsuppgifter
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag där du kommer att vara baserad hos ett spännande och välkänt företag i Karlskrona. Du kommer att arbeta som beredare i produktionen och din uppgift blir att säkerställa kvalitén i produktionskedjan. Du kommer att få vara en stor del av utvecklingsprocessen när det gäller allt från funktionalitet och produktionsmöjligheter till produktkostnader och tillverkningsprocessens tillförlitlighet. I rollen bygger du ett stort kontaktnät inom såväl företaget som med externa leverantörer och samarbetspartners. Du kommer att få börja med en gedigen utbildning i Linköping innan du börjar att arbeta ute hos kund. Det kommer även att finnas säkerhetstester och systemutbildningar du får gå igenom på plats.

Om företaget
Detta konsultföretag är en leverantör av leanbaserade produktions- och logistikutvecklingstjänster. De tror på, och är beredda att ta sig an utmaningen, att knyta samman teknik, metoder och hårt arbete runt omkring produktionsutveckling för att uppnå resultat. Detta görs både i en virtuell och fysisk värld, innan och efter produktionsstart. I projekt förverkligar de dagligen deras egna och kunders drömmar. De vet hur de tillsammans med sina kunder skapar värde. Företaget ska vara den naturliga, mest innovativa partnern inom modern produktionsutveckling. Kompetens, kvalitet och långsiktigt hållbart engagemang är deras ledstjärnor. Med hjälp av nya angrepps- och synsätt hjälper de ledande företag inom tillverkningsindustrin nå ”operational excellence” snabbare.

Din profil
För att passa in i rollen ser vi att du är strukturerad och målmedveten, du brinner för att utveckla och förbättra. Som person är du social men också inlyssnande och trivs med att bygga kontaktnät och skapa relationer. Skallkrav: - Svenska och Engelska i tal och skrift - Minst 1 års erfarenhet från verkstad-/tillverknings-industri - Kunskap inom Produktionsberedning - B-körkort Meriterande: - Båtintresse/erfarenhet av båtbyggande - Arbetserfarenhet från beredningsarbete - Svenskt medborgarskap

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Karlskrona Start: Omgående eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Arbetstider: 8-17, Flextid Urval sker löpande! Varmt välkommen med din ansökan redan idag eller tipsa en vän.

Referens

21258

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till