Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsberedare/Maskiningenjör till u-båtar och ytfartyg jobb i Karlskrona på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsberedare/Maskiningenjör till u-båtar och ytfartyg på Framtiden

Produktionsberedare/Maskiningenjör till u-båtar och ytfartyg

Framtiden Karlskrona, Blekinge län Heltid
Nu söker vi efter en produktionsberedare till ett uppdrag hos en spännande kund i Karlskrona. Har du en högskoleexamen inom konstruktion eller produktutveckling? Vill du vara en del av ett företag där du kommer att vara med och utveckla framtidens produkter? Då är detta helt rätt jobb för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara bryggan mellan konstruktion och produktion. I rollen kommer du att arbeta med förberedelser för produktion hela vägen från tidiga designfaser, där du påverkar designen ur ett produktionsperspektiv, till att du i samarbete med produktion tar fram ett effektivt, producerbart och förutsägbart produktionsgenomförande. Du kommer att jobba med support och utveckling av vår anläggning och förmåga, huvudsakligen gentemot en modern produktionsanläggning i Karlskrona. Några av de uppgifter du kommer att ansvara för:
  • Ta fram produktionskalkyler
  • Materialplanering
  • Inköp av material
  • Upprätta produktionsplaner
  • Upprätta stycklistor
OM FÖRETAGET
Företaget är ett av Sveriges ledande företag inom teknik och verksamhetskonsulting. Genom att kombinera teknik med miljö- och säkerhetstänkande får företagets kunder effektiva lösningar som är unika i branschen.

DIN PROFIL
I rollen som produktionsberedare kommer du att vara bryggan mellan konstruktion och produktion, därför ser vi att du har social kompetens och är en lagspelare med stort fokus på samarbete. Du har ett naturligt sinne för struktur och planering. Rollen innebär mycket kontakter med kollegor i olika roller där du ser till att tidsplaner uppfylls, vi ser därför att har lite skinn på näsan och kan bemöta olika personlighetstyper.

Skallkrav:
  • Lägst högskoleexamen inom konstruktion/produktutveckling alt. motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • God datavana
Meriterande:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och vi kommer att göra en säkerhetsprövning på våra kandidater.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskrona
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000077343331