SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior produktionsberedare jobb i Karlskrona på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Junior produktionsberedare på Framtiden

Junior produktionsberedare

Framtiden Karlskrona, Blekinge län Heltid
Ansök på företagets hemsida


 
Är du nyutexaminerad ingenjör och vill arbeta med utmaningar i det digitaliserade samhällets framkant? Här får du i din vardag vara med och göra skillnad för människor och samhället. Du får möjlighet att utvecklas och växa samtidigt som här erbjuds trygghet och fokus på balans i livet.

OM ROLLEN

I rollen som Produktionsberedare får du möjligheten att arbeta i många spännande projekt inom digitalisering, artificiell intelligens, cyber security, 5G-utveckling samt försvarsindustrin.

Du blir här länken mellan produktutveckling och tillverkning genom att säkerställa att ritningsunderlag innehåller komplett information för att bereda och producera produkter. I arbetsuppgifterna ingår analys av produktionsunderlag från vilket du framställer arbetsorder med ritning, stycklista, detaljkontrollplan och kontrollinstruktioner. Du är kravställare och kvalitetssäkrare inom produktutvecklingskedjan. Arbetet sker i nära samarbete med konstruktion, beredning och produktionsteam.

Du blir en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.


Här erbjuds du:
  • Arbeta med de senaste teknikerna inom högaktuella område
  • Vidareutbildningar och kompetensutveckling via programmet Combitech GROW
  • Flexibla arbetstider 
  • Förmånsprogram via partner Benify
  • Friskvårdsbidrag
  • Gemensamma aktiviteter och god sammanhållning med kollegor på Combitech

VEM SÖKER VI?

För att lyckas i tjänsten som Produktionsberedare är du drivande och kommunikativ. Du skapar relationer med både interna och externa kontakter. Du är lyhörd, uthållig och engagerad. 

Vi tror att du har följande:
  • Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, mekatronik, industriell ekonomi eller liknande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Inför anställning genomgår du en Säkerhetsprövning. För detta krävs svenskt medborgarskap och fritt belastningsregister. 
Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkningsindustrin, beredning eller produktionsprocesser och -teknik.

OM COMBITECH

Combitech är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. De är 2100 medarbetare som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle.

” Våra medarbetare tycker om att jobba här. I undersökningar rankas vi som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vår företagskultur uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Vi tror nämligen att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det enklare att kombinera jobbet med vardagen.”
Citat från Combitech

Combitech satsar på sina medarbetare – de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i verksamheten. Genom forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW sätter de sina medarbetare i fokus. Dessutom står företaget på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

OM FRAMTIDEN

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Combitech.

VILLKOR

Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Karlskrona
Arbetstider: Kontorstid, möjlighet till flex
Omfattning: Heltid

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: telefonintervju, videointervju med rekryterare, referenstagning och slutligen intervju med avdelningschef på Combitech.

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Isabell Wirgin via e-post: [ Link removed ] eller telefonnummer: 0722091950.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!
.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000138789718