Jobbet Produktionsassistent / Laboratorieassistent / Laboratorietekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionsassistent / Laboratorieassistent / Laboratorietekniker publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, ansvarsfull och vill arbeta på ett väletablerat läkemedelsföretag? Har du tekniskt intresse och vill få erfarenhet inom kvalitetsarbete och analyser? Vi söker en nyfiken laboratorieassistent med start omgående.

Om företaget

Företaget har många års erfarenhet av utveckling och tillverkning av läkemedel. Just nu befinner de sig i en expansiv fas med bland annat utveckling av nya produkter. De har ungefär 200 anställda och söker nu en nyfiken laboratorieassistent till sin QC-avdelning.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden som laboratorieassistent är att supportera kvalitetsavdelningen som består av 40 medarbetare. Du utför bland annat enklare analyser av förpackningsmaterial och råvaror, mekaniska tester och arbetar med provtagning, mätningar och kemikalieberedning. Inga förkunskaper krävs för att utföra de olika analyserna. Du får en gedigen introduktion tillsammans med andra laboratorieassistenterna, och i takt med att du lär dig moment får du lära dig mer avancerade analyser.

Formella krav

• Gymnasieexamen • Intresse för laboratoriearbete • Erfarenhet av praktiskt arbete som kräver noggrannhet (meriterande) • Mycket god svenska i tal och skrift Eftersom du ingår i QC-avdelningen där det ställs höga kvalitetskrav söker vi dig som är mycket noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är målmedveten, självgående och nyfiken på att lära dig nytt, samtidigt som du är en ödmjuk lagspelare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda. Start: Omgående Plats: Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: Laborationsassistent, laborationstekniker, produktionsassistent, produktionstekniker, produktionsmedarbetare, läkemedel, Malmö, heltid

Referens

2553501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till