Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktionsarbetare till företag i Örkelljunga jobb i Laholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktionsarbetare till företag i Örkelljunga på Randstad AB

Produktionsarbetare till företag i Örkelljunga

Randstad AB Laholm, Hallands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Just nu söker vi bagare till livsmedelsindustri i Örkelljunga/Åsljunga.Tidigare arbete inom livsmedel och/eller teknisk erfarenhet värderas högt. Det förekommer dagligen tunga lyft, vilket gör att du behöver vara fysiskt stark och i god kondition. Du som söker är en person som har förmåga att arbeta självständigt och är ansvarstagande.

Uppdraget innebär att du är anställd hos oss på Randstad men arbetar som konsult hos vår kund. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som ex. friskvårdsbidrag, försäkringar, rabatt på träningskort etc.ansvarsområde.

I bageriet har du ansvar för hela tillverkningsprocessen, från hantering av råvaror till färdig produkt. Du är startskottet på produktionen och förstår vikten av att arbete med kvalitet. I arbetet kommer du att följa och dokumentera olika processer därför är det viktigt med goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det förekommer dagligen tunga lyft, vilket gör att du behöver vara fysiskt stark och i god kondition. Truckkörning är till viss del en förekommande arbetsuppgift därför är truckkort enligt Truckkort enligt TLP-10 ett krav. Vi ser att du som söker har en god teknisk förståelse.

Som bagare jobbar du även på förpackningsavdelningen vid behov, där arbetar du med att plocka och packa kakor på manuella linjer. Det innebär ett högt tempo och kräver fingerfärdighet, samt att du arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor. arbetstider.

Anställningen är på heltid där arbetstiderna är förlagda på 2-skift med varannan vecka förmiddags- och varannan vecka eftermiddagstider. 

Tjänsten innebär en 6-månaders visstidanställning med möjlighet till förlängning hos kundföretaget. kvalifikationer.

Vi söker dig som är van vid tekniskt arbete eller har ett stort tekniskt intresse samt god datorvana. Har du arbetat inom livsmedelsindustrin tidigare är det mycket meriterande då arbetet ställer stora krav på hygien och renhållning. Som person är du ansvarstagande och tycker om att arbeta självständigt. Du är en person som kan ha många bollar i luften och samtidigt utföra ditt arbete med kvalitet och fokus på säkerhet.  Flytande svenska i tal och skrift är ett krav eftersom dokumentation är en viktig del av arbetet. Du som söker ska ha fyllt 18 år och ha körkort samt tillgång till bil. Truckkörning är till viss del en förekommande arbetsuppgift därför är truckkort enligt Truckkort enligt TLP-10 ett krav, erfarenhet av truckkörning är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt. 

För information: [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374980