Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

produktionsarbetare jobb i Malmö på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
produktionsarbetare på Randstad AB

produktionsarbetare

Randstad AB Malmö, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du tidigare arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin och trivs med fysiska arbetsuppgifter? Främst söker vi dig som har erfarenhet samt vill arbeta inom produktion, beredning och som operatör. Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 


ansvarsområde.

I din roll som produktionsmedarbetare kommer du arbeta med att tillverka kundens produkter på olika linjer. Du kommer arbeta mycket manuellt och dina arbetsuppgifter kommer innehålla tunga lyft och monotona arbetsuppgifter.  
 
I produktionen kommer du ansvara för hela tillverkningsprocessen. Vilket innebär från start av hantering av råvaror fram till färdig produkt. I ditt dagliga arbeta kommer du att följa och dokumentera olika processer, därför är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Vi ser att du som söker har en god teknisk förståelse.
 
Du kommer även att arbeta på kunds förpackningsavdelning. På denna avdelning kommer du ansvara för att plocka och packa ner kunds varor på manuella linjer. Det innebär ett högt tempo och kräver fingerfärdighet, samt att du arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor. 


arbetstider.

Anställningen är på heltid där arbetstiderna är förlagda på 2-skift med varannan vecka förmiddags- och varannan vecka eftermiddagstider. 
Start omgående. 
  
Tjänsten innebär en 6-månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning hos kundföretaget 


kvalifikationer.

 Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från tillverkningsindustrin, gärna från livsmedelsindustrin. Du har god datavana, talar och skriver obehindrat på svenska samt kan med lätthet tillgodogöra dig skriftliga instruktioner. Du har intresse och vilja att lära dig nya arbetsområden och tar för dig där det krävs. Utöver detta ser vi även att du har körkort och tillgång till bil. 
 
 Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsindustrin -samt truckkort enligt TLP-10.
 
 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du effektiv, snabblärd och noggrann samtidigt som du är tekniskt lagd och nyfiken i arbetet. Det du inte redan kan lär du dig gärna, och du är inte heller rädd för att ta i när det behövs. Vidare är du van att arbeta både i grupp och självständigt samt tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser även att du lägger stor vikt vid kvalitet, rengöring och hygien på produkter och teknisk utrustning.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

2021-09-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Andersson, konsultchef. [ Link removed ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358682