Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktions- och logistikmedarbetare till Mailworld jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktions- och logistikmedarbetare till Mailworld på Bravura

Produktions- och logistikmedarbetare till Mailworld

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta mitt i verksamhetens nav i en bred och varierande roll med många arbetsuppgifter? Är du ansvarstagande och gillar att ta initiativ? Mailworld söker en serviceinriktad, skicklig och engagerad produktionsmedarbetare.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mailworld.

Om företaget

Mailworld är ett alternativ till de stora, ofta statligt ägda, postverken. Genom deras oberoende kan Mailworld hitta nya, kostnadseffektiva lösningar för att distribuera post och paket. Mailworld har funnits sedan 2003 på marknaden för internationell distribution och är sedan 2010 en registrerad postoperatör med tillstånd från Post- och Telestyrelsen att bedriva brevbefordran. Deras gedigna nätverk av leverantörer, slimmade och effektiva organisation samt unika, egenutvecklade sorteringsmaskiner och portooptimeringssystem, gör att Mailworld kan erbjuda marknadens lägsta priser för distribution av spårbara brevlådepaket, kontorspost, osorterade sändningar och internationella försändelser.

Mailworld har idag kontor och brevterminaler i Stockholm, Göteborg och Malmö. Deras tjänster erbjuds till kunder i hela Sverige och på övriga europeiska marknader.

Mailworld är en del av 21grams gruppen.

Arbetsuppgifter

Som produktions- och logistikmedarbetare har du en koordinerande roll där du hanterar olika arbetsuppgifter samtidigt. Du arbetar tätt tillsammans med fem andra produktionsmedarbetare där ni driver det dagliga arbetet framåt. Du stödjer dina kollegor och leder Mailworlds inhyrda medarbetare, säkerställer och följer upp att rutiner och ordningsregler efterlevs.

Du sorterar, väger, räknar och konsoliderar tiotusentals brev och paket i våra sorteringsmaskiner varje dag vilka lämnas vidare till olika distributionsnätverk. Därtill rapporterar du in processade volymer digitalt i Mailworlds affärssystem Jeeves samt hanterar support- och transportbokningar.

Du rapporterar till vår platschef.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning
• Utmärkta kunskaper i svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel
• Erfarenhet från en ledarroll är meriterande

Vi tror att du som söker tjänsten är ambitiös och trivs i en roll med förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du är kommunikativ som person och värdesätter arbete där du får ta ansvar. Att arbeta i nära samarbeten med andra är något du uppskattar, du besitter också förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Du lägger stor vikt vid ordning och reda och du är beslutsam och visar omdöme även under tidspress. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga kompetenser och egenskaper.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Instrumentvägen 29, Hägersten
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: post, logistik, produktion, ledare, produktionsledare, maskin, koordinator, Heltid, Stockholm, Hägersten,

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3592701