Jobbet Produktdesigner inom UI/UX till Estate Logs har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktdesigner inom UI/UX till Estate Logs publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Boden

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på en spännande resa och leda utvecklingen i en av världens största bransch? Är du nytänkande och en riktigt duktig UI/UX designer?
Då kan du vara den vi söker efter…

Information om uppdraget:

Estate Logs levererar en nytänkande produkt som skapar värde åt fastighetsägare, förvaltare och hyresgäster. Vi är ett proptech-bolag som vill genom vår mjukvara bidra till ett mer hållbart samhälle. Estate Logs har kontor i både Stockholm och Boden med kunder i Sverige, Finland och med ytterligare expansionsplaner.

Företaget befinner sig just nu i en stark tillväxtfas där fokus är på att expandera kundbasen, utveckla nya funktioner samt anpassa systemen för en internationell marknads-launch.
Vi söker dig som har kunskap inom de senaste UX-, UI- och teknologitrenderna.

Dina ansvarsområden kommer att vara:
1. Identifiera problem med design och användbarhet inom våra tjänster och att ta fram idéer som hjälper till att ta itu med dem.
2. Underhåll och uppdatering av vårt designsystem och komponentbibliotek.
3. Designa marknadsföringssidor och material.
4. Bidra till våra visuella språk- och designsystem för att säkerställa kontinuitet mellan våra tjänster.
5. Arbeta med intressenter för att identifiera nya funktioner, undersöka användarnas behov och utforma lösningarna för att hantera dem.
6. Tillverka leveranser som Wireframes, UX-flöden, skärmar och prototyper. Erfarenhet av Sketch (eller motsvarande).

Detta söker vi:

Du som söker bör kunna visa en portfolio som speglar dina styrkor inom UX och visuell design. Möjlighet att leverera produktionsklar design inom HTML & CSS, tillämpa användarcentrerade designprinciper för att skapa bästa möjliga webb- och mobilupplevelser för användaren, förmåga att se problem från användarens sida och hitta lösningar utifrån detta.

Låter detta intressant vill vi gärna höra från dig. Urval och intervjuer sker löpande så passa på att söka tjänsten så snart som möjligt. StudentConsulting samarbetar med EstateLogs i denna rekryteringsprocess. Har du frågor får du gärna höra av dig till rekryteringsansvarig Johannes Granström på 076-145 92 88 eller Johannes.Granstrom@Studentconsulting.com.

Sökord: Systemutvecklare, User experience, UI, UX, Produktdesigner

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52179

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till