SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktchef till Hultafors Group, Göteborg och Hultafors jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Produktchef till Hultafors Group, Göteborg och Hultafors på Säljpoolen

Produktchef till Hultafors Group, Göteborg och Hultafors

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Hultafors Group söker Produktchef / Product Manager 

Är du den person som vill hjälpa oss att hjälpa hantverkare till en enklare och mer effektiv vardag? Du kommer att ha möjligheten att påverka, förvalta och ta fram framtidens sortiment inom handverktyg, där hög kvalitét och säkerhet är i fokus. 

I Hultafors sortiment har vi ett starkt erbjudande av handverktyg som utvecklas i nära samarbete med våra slutanvändare som ställer höga krav på kvalitet, prestanda och design. Knivar, tumstock, mätband, bräckjärn, spett, vattenpass m.fl. är exempel på produktkategorier där Hultafors är framstående.

Hultafors Group är bolaget där varje medarbetares insats är betydelsefull för företagets framgång. Här får du möjlighet att följa våra produkter i hela deras produktlivscykel, från idé och genomförande till butikshyllan samt under produktens användande hos slutanvändaren.

Du ansvarar som produktchef för strategisk portföljhantering, uppföljning av försäljning, sortiment och kategorier. Våra användare ställer höga krav på kvalitet, prestanda och design. 

Du kommer vara stationerad på vårt kontor i Hultafors (mellan Borås och Göteborg) med möjlighet till flexibilitet efter överenskommelse då vi har kontor på fler platser.

'Inom Hultafors Group har vi alltid höga ambitioner och stora mål. Den kommer av en kombination av enastående produkter presenterade av en högpresterande organisation med en stor portion glädje och stolthet för både bolag, våra varumärken och våra produkter.

Inom varumärket Hultafors har vi utvecklat innovativa och ergonomiska handverktyg sedan 1883. Designade i Sverige med målet att uppfylla de högt ställda kraven från yrkeshantverkare världen över.

Produkterna är utvecklade i en tidlös ikonisk design och de är omtyckta av både professionella hantverkare såväl som hemmafixare världen över. Arbetsplatsen i Hultafors består av ca 100 medarbetare (både tjänstemän och medarbetare i produktion) och jag upplever atmosfären som trivsam och familjär. Vi strävar också efter att ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Är Du nyfiken på att höra mera om vår kommande resa? Jag berättar gärna mer!'

- Per Eriksson, Director Assortment & Commercial, Hultafors Group AB 

Uppdraget som produktchef:
Du ansvarar för beslut av sortiment i enlighet med överenskommen strategi. Som Product Manager har du många viktiga interna kontaktytor, t ex Commercial Director gällande affärsutveckling, och fabrikschef för produktionsfrågor, men även många externa kontaktytor. Du validerar produktplaneringen genom kontinuerlig kundkontakt med slutanvändare och distributörer. 

Du kommer även att:

 • Analysera produktprestanda och försäljningsresultat för produktgruppen
 • Omvärldsbevaka tekniktrender och konkurrenter
 • Utveckla och bevaka immateriella rättigheter och slutanvändarbehov

Om dig:
Du har flera års erfarenhet av att ha arbetat som produktchef och är van vid att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta både affärsmässigt och relationsbyggande. Det är även av största vikt att du har förståelse för hur lagstiftning, regelverk och marknadskrav som samverkar med miljö- och hållbarhetsfrågor.

Vidare tror vi att du;

 • Har ett stort teknikintresse och att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område
 • Tycker om att arbeta i en miljö präglad av utveckling och förändring
 • Har lätt för att arbeta självständigt likväl som i grupp
 • Är en god och övertygande presentatör 
 • Är en erfaren och strukturerad projektledare
 • Har förmåga att omvandla strategisk vision till en operativ plan
 • Har ett positivt synsätt och tycker om att bygga relationer 
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Det är meriterande att ha jobbat i globala verksamheter och du får gärna ha erfarenhet ifrån förhandlingar och avtalsskrivande.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal. Vi har haft en fantastisk tillväxtresa som fortfarande pågår med flera välrenommerade varumärken.
Vi har en härlig och familjär företagskultur där vi växer tillsammans. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och möjligheter till professionell utveckling. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kontakt och ansökan:
För mer information om tjänsten kontakta Director Assortment & Commercial, Per Eriksson, e-mail: [ Email address blocked ] . (vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR). Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan så snart som möjligt!  

Hultafors Group
Hultafors Group är ett globalt företag som erbjuder en unik portfölj av premiumvarumärken. Vi koncept utvecklar, designar och framställer produkter och tjänster som förbättrar funktionaliteten, produktiviteten och säkerheten inom alla aspekter av den professionella användarens arbetsdag. Vi är en betrodd partner som möjliggör synergier och hållbar tillväxt för både människor och affärsverksamhet. Från affärsutveckling och logistik till produktdesign och marknadsföring utgör vi en betydelsefull partner som driver våra varumärken och medarbetare framåt. Vi gör detta genom att testa nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera yrkesanvändare i allt vi gör. Vi bryr oss om människor och förlitar oss på forskning och data för att förstå de utmaningar som professionella användare hanterar varje dag. Med en passion för framtidsinriktade lösningar och ständigt på jakt efter nya kunskaper och insikter hittar vi nya sätt att göra ett positivt avtryck och ge användarna av våra produkter en bättre arbetsmiljö och tillvaro. Hultafors Group har sälj- och marknadsteam på samtliga huvudmarknader i Europa och Nordamerika. Hultafors Group ägs av Investment AB Latour. Läs mer om oss på [ Link removed ] och [ Link removed ]

[ Link removed ]

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 080404eea8674fa79b2c26c25dc85f