Jobbet Produktchef till BMI Sverige i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktchef till BMI Sverige i Malmö publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du driva och utveckla en produktportfölj med starka varumärke och vara med på BMI Sveriges förändringsresa?

Är du intresserad av såväl teknik som marknad och trivs i en roll med många kontaktytor?

Som produktchef hos BMI Sverige kommer du att få förtroendet att utveckla och optimera en produktportfölj bestående av starka varumärken med fokus på taklösningar. Du får en nyckelroll och möjlighet att vara med på en spännande resa i en organisation som bygger framtid!

Sök rollen redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos BMI Sverige får du möjlighet att arbeta med några av byggbranschens starkaste varumärke, såsom Icopal och Monier. BMI är ett företag med stora ambitioner, där två ledande aktörer inom tak (Icopal och Braas Monier) har gått samman för att erbjuda marknaden kompletta taklösningar. BMI Sverige är en del av BMI Group, Europas största tak och tätskiktsföretag, som även finns i Asien och i Afrika. 

Som produktchef hos BMI Sverige kommer du att få frihet och förtroende att driva din produktportfölj. Samtidigt blir du en del av ett erfaret team av produktchefer och marknadsförare som du kan utbyta idéer och lösa problem tillsammans med.  

Du kommer att komma in i ett företag som befinner sig på en förändringsresa, där man satsar framåt, och ges stora möjligheter till utveckling!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som produktchef ansvarar du för att optimera och utveckla en produktportfölj som BMI erbjuder med Monier och Icopal som avsändare. I arbetet med att planera, utveckla och implementera produktstrategin mot kompletta taklösningar är du en av nyckelpersonerna. Tillsammans med framförallt marknadsledning, teknisk avdelning och kollegor inom Product Management & Marketing ansvarar du för att underhålla och utveckla produktportföljen och ansvaret sträcker sig över hela produktlivscykeln. Närhet till kunden i detta arbete är en förutsättning för att lyckas.

I rollen kommer du framförallt:

  • Analysera kundbehov och krav och översätta dessa till egenskaper för system, produkter och tjänster samt utveckla kompletta lösningar med tydliga mervärden
  • Baserat på BMI Sveriges strategi, utveckla produktstrategin samt vara delaktig i framtagandet av den årliga marknadsplanen
  • Arbeta fram produktplaner samt driva implementeringen av dessa
  • Arbeta med produkter/system genom hela produktlivscykeln, vilket omfattar både nya lanseringar och avveckling
  • Ansvara för bruttoprissättning och kostnadsbudget

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till Product Management & Marketing Director. Tjänsten är placerad vid svenska huvudkontoret i Hyllie, Malmö.

Vi arbetar med löpande urval, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan angiven annonsperiod.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom byggbranschen eller motsvarande, och en relevant utbildning på högskolenivå. Då du blir en nyckelperson med många kontaktytor behöver du ha erfarenhet av att arbeta med information och kommunikation, gärna inom B2B och i en koncern. Du har för vana att driva aktiviteter på ett analytiskt och strukturerat sätt, gärna i projektformat. Med dig har du dokumenterad erfarenhet av att nå uppsatta mål i tid.

Som produktchef hos BMI blir ditt driv, din förmåga att ta initiativ och ansvar och din resultatorientering förutsättningar för att trivas och lyckas. Du kommer att ha många kontaktytor och behöver kunna kommunicera tydligt, strukturerat och förmedla dina idéer och ditt budskap på ett motiverande och inspirerande sätt, både intern och externt, exempelvis vid utbildningar och möten. Att skapa ett nätverk med kontakter och relationer faller sig naturligt för dig. Samarbete, att dela med dig av kunskaper, erfarenheter och information och att stödja andra, blir avgörande för din och organisationens utveckling. Förmågan att analysera komplexa frågor och problem och navigera i en komplex värld kommer att behövas för att uppnå dina mål.

Du kommer att behöva en god skriftlig förmåga och kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

650F247D7B4D4753BB1E4E4DA348FDBE

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till