Jobbet Produktchef sökes till Alfasoft! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktchef sökes till Alfasoft! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en självgående & ansvarsfull person med entreprenörsanda? Söker du ett jobb där du har möjlighet att utveckla och ta ansvar för ett produktområde? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en produktchef till vår kund Alfasoft. Alfasoft är en distributör av tekniska mjukvaruprogram inom forskning och utveckling. Alfasofts produkter syftar till att bidra till tillväxt, utveckling och ökad konkurrenskraft hos sina kunder, som främst är företag eller institutioner inom forskning och utveckling.

I rollen som produktchef kommer du ha ett produktansvar för producenterna PerkinElmer samt Thermo Fisher. Du kommer leda produktområdet och ta ett strategiskt ansvar för utvecklingen inom området. Tjänsten kommer innebära resor till kund både i Sverige och i Norden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Säljansvar inom produktområdet
• Utveckla produktområdet och ta in nya producenter inom mjukvaror för laboratorium
• Bygga upp och underhålla professionell kontakt med ansvariga producenter
• Budgetansvar
• Marknadsföring i samarbete med kollegor och producent
• Stöttning i diverse supportrelaterade uppgifter

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Alfasoft. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid med möjlighet till flextid. Tjänsten är planerad att starta omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har erfarenhet av försäljning inom kemiområdet, exempelvis erfarenhet av försäljning inom Medtech eller laboratorieutrustning. Du har en eftergymnasial utbildning och förståelse för den akademiska sektorn samt den kommersiella sektorn. Det är meriterande med utbildning inom kemi eller biologi samt kunskap inom statistik. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För att bli framgångsrik i rollen har du en förmåga att samverka och skapa goda relationer. Du har ett stort driv och engagemang för ditt arbete och är målinriktad. Du trivs i att arbeta i högt tempo samtidigt som du har tålamod i långa processer.

Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Biologi, Kemi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51617

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till