Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktchef inom Information Management till Canon jobb i Stockholm på Canon

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktchef inom Information Management till Canon på Canon

Produktchef inom Information Management till Canon

Canon Stockholm, Stockholms län Heltid

Canon växer kraftfullt inom Information Management där vi hjälper våra kunder med digitalisering och robotiseringstjänster (RPA) och nu rekryterar vi för att möta vår tillväxt. 

Vårt breda och väletablerade produkt- och tjänsteutbud inom Information Management och robotiseringstjänster hjälper företag över hela världen att förädla sina processer, så att de är redo att möta morgondagen.Vad vi ger

Hos Canon får du stöd och uppmuntran från kollegor som delar dina ambitioner och hjälper dig att lyckas och växa. Vi investerar i din professionella utveckling. Våra ledare ger dig friheten att prova nya saker och du ingår i en kultur där vi delar våra framgångar och lär av varandra.


Canons erbjudande inom Information Management stärks i takt med att marknaden växer och hanterar allt från digitalisering, optimering till automatisering. Det är ett område där vi med våra lösningar har en möjlighet att sticka ut och bli en än viktigare affärspartner till våra kunder. Tjänsten inkluderar både ett ansvar för produkt/tjänsteportföljen men även ägandeskapet att tillsammans med säljledning identifiera, driva och genomföra marknadsinitiativ mot slutkunderna.

Vi erbjuder dessutom:
- Utbildning och löpande professionell utveckling
- Ett stimulerande och varierande arbete
- Frihet under ansvar
- En hybrid arbetsplats där du har möjlighet att både arbeta från vårt nyrenoverade kontor i Bergshamra och mobilt.Vad vi förväntar oss av dig

Som ansvarig för vårt erbjudande inom Information Management brinner du för att utveckla, driva och marknadsföra hela vårt erbjudande kopplat till digitalisering och automatisering. Du ansvarar för hela produktportföljen som bland annat inkluderar mjukvaror och tjänster för digitalisering, informations- och dokumenthantering, avtalshantering med e-signeringstjänster, fakturahantering, Robotics till integrerad kundkommunikation. Du är ansvarig för allt från budgetering, lansering, positionering, prissättning samt marknadsföring och aktivering av erbjudandet.

Utifrån en förståelse för marknaden, kundens verksamhet och behov arbetar du aktivt med att förenkla försäljningen av mjukvaror och tjänster för både slutkund och säljkanalerna. Givetvis har du resultat- och budgetansvar inom ditt område och är alltid uppdaterad på marknadsutvecklingen, konkurrenterna och försäljningen. Du har en förmåga att se nya affärsmöjligheter och leda projekt/aktiviteter som driver ditt område framåt.

Du har ett väldigt nära samarbete med samtliga säljkanaler på Canon, nordiska kollegor, leverantörer och Canon Europa. Du arbetar i ett team tillsammans med andra produktchefer och projektledare för att tillsammans kunna presentera en helhet från Canon. Du kommer att behöva

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet av att framgångsrikt arbetat med försäljning och marknadsföring av mjukvaror och tjänster inom B2B. Vi ser gärna att du arbetat i en likande roll tidigare inom ett säljbolag inom IT-branschen. Extra mediterat är om du har erfarenhet av att arbeta med transformationen till ”tjänste- och cloud-lösningar”. Du har förmågan att omvandla strategi till taktiska initiativ som du sedan driver igenom självständigt, därav så är det mediterat att ha erfarenhet och kompetens kring projektledning.

Vi tror dessutom att du har en högskoleutbildning eller motsvarande samt behärskar engelska väl. Som person är du utåtriktad med ett starkt driv, gillar utmaningar, arbetar proaktivt och resultatinriktat för att utveckla området. Bra energi, förmåga att entusiasmera, se möjligheter och skicklig på att samarbeta med många olika delar inom organisationen är några av dina styrkor. Samtidigt är du strukturerad och kan driva aktiviteter/projekt för att gynna försäljningen av ditt produktområde t.ex. framtagande av säljmaterial, events, digital närvaro etc.Ytterligare Information

Känner du dig utmanad? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Köllerström, [ Link removed ] . För frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR, Olivia Agné, [ Link removed ] .

Canon berikar människors liv och företags verksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.

Living and working together for the common good.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 40627