Jobbet Produktchef / projektledare till Biosorbe har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktchef / projektledare till Biosorbe publicerad av TNG Group AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Till växande Biosorbe söker vi en projektledare inom produkt och marknad

Nu har vi rollen för dig som trivs med att ha ansvar, gillar utmaningar och som vill vara med på en tillväxtresa i ett bolag med unika produkter! Som projektledare / produktchef har du både ett strategiskt och operativt ansvar där du kommer utveckla och driva våra produkters koncept och paketeringar för olika användningsområden ute på marknaden. Du är med i hela produktkedjan från idéstadiet till lansering av våra produkter som ibland utvecklas tillsammans med våra partners. På Biosorbe får du verka i ett expanderande och cirkulärt hållbart bolag med starka ägare.

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett nytt bolag med ansvar över vår produktportfölj och marknadskommunikation.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Biosorbe får du verka i ett clean-techbolag med produkter som har revolutionerande egenskaper. Du arbetar nära ledning och ägare och har goda möjligheter att påverka och bidra till företagets framgång.

Vår produkt GreenAllTM, som produceras i Sunne, har unika egenskaper och absorberar 9 till 14 gånger sin egen vikt. Produkten absorberar olja men avvisar vatten. Marknadspotentialen är stor och produkten kan användas för exempelvis sanering av små och stora oljespill samt oljesanering ute i haven.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Ansvara för produktlanseringar
 • Prissättning
 • Ansvara för produkternas förpackning
 • Ansvara för våra produkters marknadskommunikation
 • Tillsammans med partners utveckla produkter för olika marknader och användningsområden
 • Koordinera och utbilda i produktsortiment och lanseringsplaner
 • Genomföra marknadsbevakning; kundbehovs- konkurrensanalyser, kundnöjdhetsmätningar
 • Skapa och koordinera business case
 • Koordinera produktförfrågningar från kunder
 • Projektledning
 • Aktivt delta på mässor

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är ansvarig för bolagets produktsortiment och marknadsföring inklusive sociala medier. Du arbetar tätt med försäljningsorganisationen och är delaktig i produktplaneringen tillsammans med bolagets avdelningar för utveckling och försäljning samt VD. Vidare kommer du vara kommersiellt ansvarig för lanseringen av nya produkter. Du rapporterar till VD som har sitt kontor i Karlstad och Stockholm. Placeringsorten är därmed flexibel då du både kan vara placerad i Stockholm eller i Karlstad.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant akademisk examen samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett starkt intresse för sociala medier och goda kunskaper inom digital kommunikation. Du är en van projektledare och kan hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av produktlansering. Vidare känner du dig bekväm i engelska både i tal och i skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är kommunikativ, tar ett stort eget ansvar och bidrar kreativt med idéer samt kunskap i de olika uppdrag du involveras i. Som person är du social och engagerad och ser positivt på att ha flera olika kontaktytor. Då tjänsten har ett brett ansvarsområde trivs du med att arbeta både operativt och strategiskt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

14B359899C7540F39912D5232664C8AD

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till