Jobbet Produktionsberedare till Scanfil Åtvidaberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktionsberedare till Scanfil Åtvidaberg publicerad av Skill

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Åtvidaberg

Arbetsbeskrivning


Scanfil är en global kontraktstillverkare som både utvecklar och tillverkar innovativa produkter som är helt nya på marknaden. Vill du vara en nyckelkompetens på ett företag med produkter och arbetssätt i framkant?

Om företaget
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Det innebär att Scanfil hjälper kunderna att gå från idé till marknad. Scanfil bidrar med sin unika kompetens inom produktion och utveckling för att kunna producera världsledande produkter. Scanfil har möjlighet att starta upp, producera, utveckla, leverera, lagerföra och reparera produkter. Scanfil har gjort verklighet av ordspråket ”från idé till verklighet” och levererar idag produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden världen över. De har idag drygt 3500 anställda i Europa, USA och Kina. Fabriken i Åtvidaberg uppfyller bl.a. kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 250 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Vad erbjuder rollen? Scanfil tillverkar en mängd olika produkter inom olika segment, allt ifrån medicinsk utrustning som räddar liv till automatiserade sedel- och mynthanteringslösningar som gör vardagen tryggare och enklare för kassörer runt om i världen. Som produktberedare hjälper du personalen och kunden att skapa de bästa förutsättningar för tillverkning av den produkt du ansvarar för, vilket kommer att variera! Rollen som produktberedare erbjuder dig en möjlighet att utvecklas och utmanas tekniskt inom flera olika segment. Utöver ovanstående erbjuds du en roll i ett certifierat karriärföretag med innovationstänk såväl organisatoriskt som på produktnivå. Vad innebär rollen? Som Produktberedare jobbar du med driftsättning av nya produkter och underhåll av befintliga. Du ansvarar för att produktionen har de hjälpmedel i form av underlag och produktionsdokument som behövs. Innan produktionen startar bygger du tillsammans med ditt team en struktur för tillverkning. Du blir en nyckelspelare i kundteamet och hanterar frågor mot kunder och leverantörer dagligen. Du ser helheten i en affär, är serviceinriktad och arbetar proaktivt med utveckling och optimering av produkt och produktion.

Din profil
Till denna tjänst söker vi dig med teknisk utbildning eller för tjänsten motsvarande relevant erfarenhet / kompetens. För att lyckas i rollen ser vi det som en fördel om du har kunskaper inom områden som mekanik och elektronik. Du behöver kunna förstå ritningar och övriga produktunderlag. Erfarenhet från producerande företag och Medicinteknisk tillverkning är meriterande men inte ett krav. Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du drivs av problemlösning, att söka svar på tekniska frågeställningar och att praktiskt lösa problem. Eftersom rollen innebär samarbete med kund och personal ser vi att du trivs i att arbeta och utveckla saker tillsammans med andra.

Ansökningsförfarande
Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Skill, Rasmus Johansson, Rasmus.johansson@skill.se Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3518

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till