Jobbet Produktansvarigassistent har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktansvarigassistent publicerad av OEM Automatic AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

OEM Automatic AB säljer komponenter för industriautomation. Vi representerar ett 100-tal ledande tillverkare och fungerar som deras säljbolag på den svenska marknaden. Vårt huvudkontor ligger i Tranås och vi har säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic har ca 160 medarbetare och är en del av börsnoterade OEM International med verksamhet i 15 länder. Läs mer om oss på www.oemautomatic.se.

Produktansvarigassistent

OEM Automatic i Tranås söker dig med tekniskt intresse till vårt produktområde Sensor och Maskinsäkerhet då vi är i behov av en produktansvarigassistent vars huvudområde kommer vara att assistera övriga produktansvariga, säljare och leverantörer. Vi tror att du är i början av din karriär och på sikt vill utvecklas inom bolaget mot att bli en fulländad produktansvarig. Vårt företag präglas av en positiv anda där du som är social och målinriktad kommer att trivas. 

Tjänsten erbjuder ett omväxlande arbete där du är en viktig länk mellan våra kunder, säljare och leverantörer. Arbetsuppgifterna innebär främst att du kommer ansvara för en produktgrupp och stödja våra produktansvariga, säljare och kunder med exempelvis dokumentation och uppdatering av hemsidan. Du supportar kunder och säljorganisationen med teknisk produktinformation samt svarar på leverantörsfrågor. Du kommer även arbeta i vårt produktregister och vara vår support gällande hemsida och e-handel. Du kommer ingå i ett team om 15 personer. Placeringsort för tjänsten är på vårt huvudkontor i Tranås och du rapporterar till affärsområdeschef.

Kandidatprofil

Vi söker dig som kanske har ett tekniskt arbete idag så som exempelvis elektriker, servicetekniker och/eller en utbildning med inriktning mot teknik. Kanske går du ut tekniskt gymnasium till sommaren och vill ha ditt första seriösa jobb. Du har ett genuint teknikintresse tillsammans med ett högt engagemang och en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling samt trivs i en stimulerande miljö med mycket kund- och leverantörskontakt. God svenska och engelska i tal och skrift samt B körkort är ett krav.

Som person är du en driven lagspelare med ordning och reda. Du är ansvarstagande, organiserad och flexibel som gillar att vara en del av ett starkt team som har fokus på affärer och att ha kul tillsammans. Vidare har du inga problem att jobba självständigt, driva projekt och är en noggrann administratör. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vill du vara en del av en stor koncern och därmed ha många utvecklingsmöjligheter ser vi fram emot din ansökan. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Rebecka Ellis eller Lydia Karlsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast den 29 maj.

Referens

n/a

Om företaget

På Ny Position jobbar vi tillsammans
Ny Position har tre affärsområden – Rekrytering, Human Resources samt Interim Management. Vår affärsidé bygger på att genom närgånget och nyfiket arbetssätt skapa perfect match inom dessa områden. Det leder till ekonomisk effektivitet och attraktion för våra kunder.

Vi försöker leva som vi lär och jobbar med värderingsstyrt ledarskap utifrån tre värdeord – energi, nyfikenhet och mod.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till