Jobbet Produktansvarig till LFant // Göteborg, Helsingborg, Vänersborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktansvarig till LFant // Göteborg, Helsingborg, Vänersborg publicerad av Oddwork Sweden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Framtiden, hur kommer den egentligen att se ut? Det vet vi inte, men på LFant antar vi utmaningen. Sedan starten 2017 har vi trott på att göra saker annorlunda och hand i hand med digitaliseringen förverkligar vi idéer som bidrar till ett tryggare och enklare samhälle. För oss handlar innovation om att tänka nytt, men framför allt om själva genomförandet. Vi tror på att ha roligt på vägen och att vi når längst genom att driva utvecklingen tillsammans; att nyfikenhet, drivkraft och samarbete nästan alltid resulterar i de mest briljanta lösningarna. Tillsammans med Oddwork är vi nu på jakt efter dig – en Produktansvarig med det där drivet, som vill skapa framtidens försäkringslösningar tillsammans med gänget på LFant.

Som Produktansvarig
Dags att plocka fram det där orubbliga lugnet och allt du lärt dig i tidigare utvecklingsprojekt, för hos LFant blir det du som driver produkter och tjänster till lansering och implementering. Genom att lättrörligt scanna den digitala omvärlden skapar du förutsättningar och struktur, varpå du ansvarar för kravställning, uppföljning, leverans och support. Med förmåga att leda intressenter och partners tar du vid där idé blivit till koncept och tidig produkt. I (en inte sällan) komplex kontext koordinerar, leder och styr du nätverk av resurser mot tydliga leveranser, både inom Länsförsäkringar och externt. Fokuset ligger på innovation, affär, utveckling, strategiska beslut och tidig förvaltning. Med förståelse för den framtida försäkringsanvändarens behov formulerar du nya och attraktiva lösningar och produkter för kunden och marknaden.

Vi söker dig som...
… är trygg, uthållig och lyhörd. Precis som vi, vågar du göra saker på ditt sätt. Du har tröttnat på folk som spottar ut idéer, men aldrig kommer till skott. Går det inte exakt som tänkt, tja, då omfamnar du misslyckandet och tänker “nästa”. För du tror på förändring och att nästan allt är genomförbart med lite skjuts av bra samarbete och ihärdigt engagemang. Du är den agila inlyssnaren som med en hög grad av öppenhet bekvämt omfamnar nya utmaningar och testar nya lösningar.

Våra önskemål till dig: 

  • Några års relevant arbetslivserfarenhet med koppling till affär och projektledning
  • MVP-strategier på cv:t? Stjärna i kanten!
  • Järnkoll på struktur, uppföljning, leverans, avtal och affär
  • Förmåga att leda skarp produktutveckling hela vägen till slutkund i en digital värld

Varför LFant? 
På LFant vill vi alltid att våra kunder ska möta dagen med en känsla av enkelhet och trygghet, och med samma prestigelösa oräddhet vill vi att du ska kliva in i vår kreativa miljö när löven börjar falla. Ägda av Länsförsäkringar Skåne, Länsförsäkringar Älvsborg samt Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän är vi ett bolag med skarp kunskap inom innovation och utveckling, men framförallt är vi ett tight litet team fullt av värme; ett gäng som skrattar mycket och backar varandra. Tillsammans är vi dörren till framtidens innovation inom försäkring och bank, och nu vill vi släppa in dig.

START: Enligt överenskommelse 
PLATS: Göteborg, Helsingborg eller Vänersborg  
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-14

Lockas du av rollen som Produktansvarig hos LFant? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan – 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Referens

teamtailor-918428-176200

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till