Jobbet Produktansvarig till Fastbit AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktansvarig till Fastbit AB publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Skara

Arbetsbeskrivning


Är du redo för nästa kliv i din karriär och vill jobba inom produktutveckling? Vill du ha en omväxlande och utmanande arbetsplats med framtida utvecklingsmöjligheter? Då är detta det perfekta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Fastbit arbetar med stadsnätsanslutningar i Skaraborgs län både mot företag, kommunala verksamheter, föreningar och inte minst privatpersoner. I rollen som produktansvarig kommer du att arbeta tätt med erfarna kollegor samtidigt som du kommer driva utvecklingen av egna projekt och företagets produkt. Du kommer att arbeta med teknikutveckling i support och drift främst mot bredbandtjänster och kabel-tv.

Om företaget
Fastbit AB, vilka äger varumärket och kommunikationsplattformen Openbit, är ett kommunalt bolag som ägs till lika delar av Lidköpings Kommun, VänerEnergi AB och Skara Energi AB. Syftet är att förse kommuninvånarna med snabba, säkra och moderna tjänster. Vårt uppdrag är att vara en trygg och flexibel nätleverantör som underhåller och driftsätter ett modernt fibernät, inte bara idag utan även i framtiden med de utmaningar det innebär. Tillsammans med våra ägare ansluter vi villor, flerfamiljshus, bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag. Med kontor i Skara finns vi nära våra kunder och du är alltid välkommen att besöka oss på plats om du har vägarna förbi. Vårt fibernät finns för närvarande i Lidköping, Mariestad, Töreboda, Skara, Götene, Essunga/Nossebro, Gullspång och Hova. Openbit liksom hela landet befinner sig i ett enormt expansivt skede och vi beräknar att fram till år 2020 ha 30000 anslutna kunder till nätet. Förutom att nätet växer ur anslutningsperspektiv, kommer även fler tjänsteleverantörer in i nätet med nya, smarta och prisvärda tjänster

Din profil
Vi söker dig som är samarbetsvillig och fungerar bra i team såväl internt som externt. Du ska vara social, framåt och duktig på att knyta nya samt bibehålla befintliga kontakter. För att vara rätt person för jobbet ser vi att du är driven och klarar av att hålla ett högt tempo samtidigt som du är strukturerad. Här lyckas den som är nyfiken och inte är rädd för att lära sig nya saker. Skallkrav - Högskoleingenjör mot relevant område alt. jämförbar arbetslivserfarenhet - Svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande - Jobbat som projektledare alt. produktuvecklare tidigare - Erfarenhet från telekom

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Arbetstider: 08-17 Flextid Tjänstgöringsort: Skara Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: Efter sommaren Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!

Referens

20100

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till