Jobbet Produktansvarig Byggingenjör sökes till CADCOM har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Produktansvarig Byggingenjör sökes till CADCOM publicerad av Academic Work

Heltid
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av byggbranschen? Vill du ta nästa steg i din karriär och bli teknisk produktansvarig för en helt ny programvara på den svenska marknaden? CADCOM söker nu en Byggingenjör som kommer arbeta som produktansvarig för en ny programvara för byggbranschen BIM5D!

Academic Work söker en Byggingenjör till CADCOMs kontor på Sankt Eriksgatan 63 i Stockholm. CADCOM är Sveriges ledande återförsäljare av program för installationer i byggbranschen, vars mål är att förse byggingenjörer med de rätta verktygen för att öka produktiviteten.

CADCOM AB är dotterbolag till det finska företaget Progman Oy som sedan 2014 är en del av Glodon Group, ett ledande programvaruföretag inom byggbranschen i Kina. CADCOMs huvudkontor i Sverige är placerat i Göteborg och har förutom kontoret här i Stockholm även kontor i Örnsköldsvik och Piteå. Idag har företaget 160 anställda på kontoren i Finland och Sverige samt över 6 000 anställda världen över. Företaget erbjuder en unik möjlighet att utvecklas och få en nyckelroll hos norra Europas ledande programleverantör inom byggbranschen. Med över 30 års erfarenhet i branschen har de möjlighet att erbjuda sina anställda en trygg anställning på ett ekonomiskt stabilt företag. CADCOM har en avslappnad men professionell företagskultur och ger stora möjligheter för utveckling.

CADCOM ansvarar för försäljning, utbildning och support av programvaran MagiCAD i Sverige, vilket är det marknadsledande CAD-programmet i norra Europa inom installationsbranschen. Inom byggbranschen i Kina har företagets nya programvara BIM5D slagit stort och snabbt blivit marknadsledande i branschen. Det är ett verktyg som erbjuder ett helt nytt sätt att arbeta med byggprojekt! CADCOM vill nu ta denna programvara till Sverige och introducera den på den svenska marknaden, och söker därför en Byggingenjör som kommer att bli teknisk produktansvarig för programvaran.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av CADCOM.

Kandidatprofil

I denna roll kommer du att bli expert inom programvaran BIM5D och arbeta kundnära och i samverkan med CADCOMs andra avdelningar, såsom sälj- och utvecklingsteam. I rollen kommer du att vara produktansvarig och du ska kunna agera konsultativt och lyhört mot företagets kunder, för att på bästa sätt förstå kundernas behov och för att kunna hjälpa till med utvecklingen av programvaran. Du kommer att informera, demonstrera och utbilda yrkesgrupper och blivande kunder i byggbranschen i programvaran.

Då BIM5D är helt nytt i Sverige får du i denna tjänst möjlighet att vara med på företagets resa i att etablera produkten i den svenska byggbranschen!

Tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av att arbeta inom byggbranschen och förstår vilka programvaror och funktioner i dessa som är användbara i branschen. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill komma till ett företag och arbetsplats där det händer mycket, och där du får vara med på deras spännande resa framåt!

* Har en eftergymnasial utbildning inom entreprenadjuridik, byggproduktion eller liknande, via Universitet/Högskola/YH.
* Har minst 1 års erfarenhet av att ha arbetat i byggbranschen som exempelvis platschef, arbetsledare, kalkylator eller snickare
* Pratar och skriver mycket bra på både svenska och engelska, då du kommer använda dig av båda språken i arbetet

Det är meriterande om du:

* Arbetat som Entreprenadingenjör tidigare
* Tidigare kommit i kontakt med programvarorna Dalux och/eller BIM360field, då det är program som har likheter med BIM5D
* Talar Mandarin, då du kommer ha mycket kontakt med CADCOMs huvudkontor i Kina

För att trivas i rollen bör du vara kommunikativ och gilla att prata med och inför människor. Vi tror att du har lite av en säljådra i dig, då du kommer göra besök och demonstrera produkten hos blivande kunder. Vidare tror vi att du är strukturerad och systematiskt lagd och att du tycker att det är kul med teknisk problemlösning.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Snarast möjligt, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Lön: Fast månadslön (individuell lönesättning) med möjlighet till bonussystem
* Förmåner: Gymkort, dator, telefon, 1 friskvårdtimme/vecka, flexibla arbetstider mellan 07-09 på morgonen, möjlighet att arbeta hemifrån, m.m.
* Placering: Stockholm
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson: amanda.axelsson@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CADCOMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15010456-SE

Liknande jobb

Redovisningsekonom till myndighet i Solna Solna Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Säljare Solna Rusta AB
Account Manager till Ve Global // Stockholm Stockholm Oddwork Sweden AB
Redovisningsekonom till fastighetsbolag på Stureplan Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Legal Manager to Discovery Networks Sweden Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Regulatory Reporter till en av Europas storbanker. Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Navision Consultancy Stockholm Nigel Frank International
Sales Executive till WheelQ Stockholm Academic Work
Front-end developer for Mabtech Stockholm Academic Work
Customer Success Manager to WheelQ Stockholm Academic Work
Sortimentansvarig till ApoEx! Stockholm Academic Work
Account Manager till LeadDesk Stockholm Academic Work
Risk Controller till SPK Stockholm SJR AB
Risk Controller till SPK Stockholm SJR AB
Team Lead in Identity Management Stockholm Nigel Frank International

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till