Jobbet Produkt- och kvalitetskoordinator inom livsmedel/FMCG har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produkt- och kvalitetskoordinator inom livsmedel/FMCG publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta operativt i en koordinerande roll nischad mot livsmedel i en internationell verksamhet? Här får du möjligheten att med stort inflytande skapa ramarna för en ny roll som produkt- och kvalitetskoordinator. Just du behövs för Tilabs tillväxtsatsning!


Om tjänsten
Tilab är ett värmländskt företag som arbetar med import och distribution av livsmedel till den svenska dagligvaruhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.

Tilab som förra året förvärvats av Geia Food A/S finns i Danmark, Norge, Finland och Sverige. Geia Food A/S är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 65 medarbetare med en omsättning på 1,5 miljarder DKK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.

Då Tilab befinner sig i en tillväxtfas görs nu satsningen på nya roller och ansvarsområden på kontoret i Karlstad. En av dessa spännande roller som vi nu ska rekrytera till är produkt- och kvalitetskoordinator som kommer att arbeta tätt tillsammans med projektgruppen där kvalitetsansvarig och projektkoordinatorer arbetar.

Arbetsuppgifter
Som produkt- och kvalitetskoordinator kommer du arbeta tätt tillsammans med projektgruppen och kvalitetsansvarig där du arbetar operativt med att säkerställa kvalitetsarbetets olika steg. Projekten löper parallellt där du arbetar med flera projekt åt gången i tätt samarbete med kvalitetsansvarig.

Du kommer att arbeta med:

• Granskning och godkännande av förpackningar enligt gällande lagstiftning
• Reklamationer och produktlarm
• Kvalitetscertifieringar och klassificeringar enligt vissa standards
• Produktutveckling och produktframtagning i tätt samarbete med projektgruppen
• Tät kommunikation med kunder i Sverige och producenter i Europa

Tjänsten passar dig som med din kompetens och dina idéer vill utvecklas i ett företag i stark tillväxt. Arbetet präglas av ett högt tempo där flera projekt löper samtidigt. Detta är något som motiverar dig då det höga tempot är just det du är ute efter!

Företaget osar entreprenörskap där du har stort inflytande över att utforma ditt ansvarsområde - endast du sätter gränserna!

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning där eftergymnasial utbildning relaterat till livsmedel eller kvalitetsarbete är meriterande. Vi ser gärna att du arbetat i en koordinerande roll i projektform tidigare.

Specifika krav:

• God IT och systemkunskap, gärna inom affärssystemet Navision
• Goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken
• B-körkort då vissa resor förekommer till producenter och leverantörer

Som person är du i grund och botten serviceinriktad och är en skicklig kommunikatör. Du är problemlösande och kommer med nya förlag samtidigt som du har ett sinne för detaljer och utför ditt arbete med största noggrannhet. Du har en god samarbetsförmåga och gör dig bäst i en roll med högt tempo.

ÖVRIG INFORMATION

• Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 mån provanställning
• Lön: Fast månadslön
• Placering: Karlstad

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tilab. Vårt önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget
Tilab International AB grundades 1996 och har sedan dess framgångsrikt utvecklat sin verksamhet som importörer och distributörer.

Tilab arbetar huvudsakligen med livsmedel inom FMCG och private label-utveckling. Kundbasen består utav de stora dagligvarukedjorna såsom Axfood, Coop, Bergendahls, Netto och ICA. Tillsammans med kunderna utvecklar och förverkligas nya produkter i täta private label-samarbeten.

Tillsammans med Geia står Tilab nu inför en ny spännande resa där man tillsammans har en unik möjlighet att ta verksamheten vidare mot nya nivåer. Med Geia i ryggen öppnas möjligheterna upp där satsningen på tillväxt står i fokus.

Referens

15026041-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till