Jobbet Produkt & Projektledare till marknadsavdelning i globalt företag, Liljeholmen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produkt & Projektledare till marknadsavdelning i globalt företag, Liljeholmen publicerad av Avanzera

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vårt uppdrag:
Till detta konsultuppdrag söker vi dig som arbetat som projektledare inom marknadsföring och produktutveckling av snabbrörliga konsumentvaror, gärna i en global miljö. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och löper under ca 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är heltid.

Vi värdesätter starkt att du känner dig trygg i din anställning hos oss. Därför erbjuder vi alltid dig som medarbetare en marknadsmässig månadslön, pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och anslutning till vårt kollektivavtal.


Arbetsuppgifter:
I din roll som produkt och projektledare kommer du att arbeta i ett marknadsteam som arbetar för mycket välkända varumärken och dess produkter. Det är en bred roll och du kommer att stötta teamet med allt från'back-office' arbetsuppgifter till analyser och rapporter. Du kommer att ha flera kontaktytor, externt och internt i en föränderlig miljö.Till de pågående projekten ingår det viss projektadministration så du bör vara prestigelös och förutom den kreativa delen trivas med att landa i support och administration. Att se över rutiner och verktyg för att effektivisera processer är också något som kommer att ingå i rollen.

Din bakgrund:
Du har minst 4 års erfarenhet av projektledning och produktledning/produktutveckling och i lika många år har du arbetat i konsumentvarusektorn. Du är van vid att arbeta självständigt, har en positiv attityd och en stark känsla för entreprenörskap. Din samarbets-och kommunikationsförmåga tillsammans med din fallenhet för ordning och struktur hör till dina styrkor. Du känner dig bekväm med att arbeta i en internationell miljö med engelska som koncernspråk.

Om oss:
Avanzera har funnits sedan 1998 och är ett auktoriserat företag och har över 100 anställda. Vi vet att varje person är unik och därför månar vi om att ditt nästa steg i karriären ska ge dig kunskap och erfarenhet som just du strävar efter. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och vill att du ska må bra och trivas i samarbetet med oss! Vi är din expert inom konsult- och rekryteringstjänster. Läs mer om oss på www.avanzera.seKontaktperson(er)
Helena Elvin Guillemain
08-545 28 305

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Publiceringsdatum
2020-02-19

Referens

1212

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till