Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktägare till Göteborgs Stads Parkering jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktägare till Göteborgs Stads Parkering på Randstad AB

Produktägare till Göteborgs Stads Parkering

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vad kan ett parkeringsbolag göra för att skapa den bästa kundupplevelsen? En hel del har det visat sig här i Göteborg. Ett exempel är vår app Parkering Göteborg, vilken har laddats ner 1,4 miljoner gånger och där det dagligen görs 40 000 betalningar.  Men, vi vill bli ännu bättre och söker nu dig, en idérik och kundfokuserad produktägare.  

Vårt arbete handlar om att förenkla resandet och skapa parkeringslösningar som hjälper kunderna att hitta flytet i sin vardag. Digitaliseringen och elektrifieringen förändrar förväntningar i kundmötet och ställer nya krav på våra tjänster. Samtidigt står mobilitetsmarknaden inför omfattande förändringar med flera spännande och innovativa lösningar. 


ansvarsområde.

Som produktägare är ditt främsta mål att utveckla vår tjänsteportfölj till det som skapar störst värde för våra kunder. Du arbetar med att implementera nya utvecklingsinitiativ och vidareutveckla våra tjänster. Inom ditt område arbetar du i strategisk riktning utifrån bolagets mål, våra kunder och marknaden i helhet.

I dina arbetsuppgifter ingår följande: 
  • insamlande av idéer för att utveckla våra tjänster.
  • du utgår ifrån ett hypotesbaserat arbetssätt där du driver initiativen vidare. Du vet när och hur du ska testa dessa för en kunddriven utveckling. Du förstår värdet av att kombinera dataanalys med djupintervjuer för bästa resultat. 
  • du översätter kundbehov och interna intressenters behov i ”user stories” som du prioriterar innan de tas vidare till våra agila IT-utvecklingsteam. När teamen levererar är du den som tar deras arbete till nästa steg och ser till att det skapar värde för våra kunder och vår omvärld.
  • du informerar internt om nyheter och uppdateringar i vår tjänsteportfölj och du har dialog med de kunder som använder den allra första versionen av en tjänst.
Du ingår i ett team med andra produktägare och rapporterar till chefen för Marknad och Affärsutveckling


arbetstider.

Heltid


kvalifikationer.

  • Akademisk utbildning inom affärsutveckling, IT, entreprenörskap eller annan relevant utbildning. 
  • Några års erfarenhet av en liknande roll. 
  • Som produktägare blir du bryggan mellan olika avdelningar. Det betyder att du behöver förstå helheten utifrån såväl ett kund- som affärs- och teknikperspektiv.
  • Du har arbetat med agila metoder under en längre tid.
  • Som person är du är kreativ, modig och drivande, samt trivs med att samarbeta med andra för att utveckla idéer och nå resultat. 
  • Du är strukturerad och har god analytisk förmåga, samtidigt som du är lyhörd och empatisk. Du upplevs pedagogisk, är bra på att kommunicera och har förmågan att förenkla och göra komplexa samband lättförståeliga. Ditt arbetssätt sprider engagemang och inspirerar kollegor på ett sätt som positivt utmanar och påverkar andra.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
ansökan.

Din ansökan vill vi ha senast 2021-11-30, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Rekryteringen sker i samarbete med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringsspecialister Annika Grimelund, [ Email address blocked ] eller Christina Nerpin, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201366782