Jobbet Produktägare/Product Owner till ledande försäkringsbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktägare/Product Owner till ledande försäkringsbolag publicerad av Amendo Bemanning

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Arbetsbeskrivning
Amendo söker nu en konsult för ett uppdrag som produktägare/ Product Owner till ett ledande försäkringsbolag. Tjänsten har start omgående och löper initialt sex månader.  Bolaget sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. 

I arbetsuppgifterna ingår följande:

 • Uppdraget omfattar att identifiera, kartlägga och beskriva affärs-, verksamhetskrav och beroenden inom digitala kanaler utifrån bland annat kundresor, webbanalys och källor till insikter.
 • Att säkerställa att rätt prioriteringar blir gjorda utifrån strategiska mål och planer (affärsplaner samt verksamhetsplaner mm).
 • Att säkerställa att lösningar är framtagna utifrån kund-, affärs-, och verksamhetsbehov.
 • Ansvara för att löpande hålla taktiska och operativa möten ex Content-team möten, optimeringsmöten med stakeholders samt att god samverkan sker.
 • Delta på möten som är relevanta för PO ex inom IT och verksamhet.
 • Driva utvecklingsuppdrag inom digital försäljning och utveckling gällande webbens utveckling.  
 • Rollen ställer krav på självständighet, initiativtagande samt god förmåga att kommunicera för att förankra planer och beslut. Rollen ställer också krav på god förmåga att strukturera sitt arbete, kunna processer och dokumentera löpande.
 • Aktivt bidra till att utveckla strukturer och processer etableras där digital försäljning och utveckling är ansvarig eller primärt är stakeholder.
 • Erfarenhet av att utveckla ny webb med målgrupper och innehåll.
 • Erfarenhet av agilt, SAFE samt agil coachning.
 • Resultatet är att ha en sammanhållen backlogg för content-området och en taktisk roadmap om vad som ska göras framåt som är prioriterat, förankrat och kommunicerat. 
 • Vidareutveckla agila content-teamet för att säkra ett fantastiskt innehåll på webben. 
 • Ta fram relevanta rapporter och underlag löpande för digitala kanaler på uppdrag av Chef Digital försäljning och utveckling samt Chef Digital transformation design och produktion.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.


Kvalifikationer och egenskaper
För att passa i denna konsultroll tror vi att du tidigare har erfarenhet av liknande roller. För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på Linkedin! 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Oskar Windolf, oskar.windolf@amendo.se. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-945850-177246

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till