Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktägare inom Utveckling & Stöd IA jobb i Stockholm på ogunsen executive search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktägare inom Utveckling & Stöd IA på ogunsen executive search

Produktägare inom Utveckling & Stöd IA

ogunsen executive search Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du utvecklas i ett annorlunda försäkringsföretag? Våra försäkringar är en självklar del av kollektivavtalen och det svenska trygghetssystemet. 9 av 10 är försäkrade hos oss genom sitt jobb. Vi ägs av arbetsmarknadens parter och drivs utan vinstsyfte. Vi bedriver förebyggande arbete för att förbättra arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna. Hos oss har du goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.

IA systemet är en viktig del av AFA Försäkrings förebyggaruppdrag. IA utvecklas och underhålls av Afa Försäkring. Systemet växer kraftigt och över 1,1 miljon anställda i Sverige arbetar idag i företag och organisationer som använder IA. Läs gärna mer om IA systemet [ Link removed ]

Vad du kan förvänta dig

I din roll som produktägare utgör du länken mellan verksamheten, IA och IT. Du driver tillsammans med dina två kollegor utvecklingen av en effektiv process och utvecklad funktionalitet i IA-systemet. Detta gör du genom att samla in behov och krav från såväl verksamhet som externa användargrupper.

Du arbetar med prioriteringar och backlog samt arbetar med olika intressentgrupper för att fånga behov och skapa goda relationer i ett brett nätverk såväl inom som utanför organisationen. I din roll driver du utvecklingen av en effektiv process för ny och utvecklad funktionalitet i IA-systemet samt bidrar till att IA systemet utvecklas enligt uppsatta mål. Du rapporterar till avdelningschef för IA.

[ Link removed ]

Vad vi förväntar oss av dig

Du har en högskoleutbildning eller motsvarande inom systemvetenskap eller liknande. Du har arbetat som produktägare eller projektledare och är van vid att självständigt driva tvärfunktionella projekt. Du har god förståelse för tekniska möjligheter och utvecklingsprocesser genom agila arbetssätt. Du är van vid att arbeta med kunder och har ett starkt kundfokus. Det är positivt om du har erfarenhet från en större IT-organisation med stort fokus på produktutveckling eller tjänsteinnovation.

Som person är du analytisk och gillar problemlösning. Du är självgående och strukturerad men även samarbetsinriktad, relationsskapande och kommunikativ. Du är öppen och positiv till förändring och utveckling samt anpassningsbar. Du har förmågan att leda inspirera och motivera andra. Du är van vid att driva mot uppsatta mål och nå resultat.

Detta kan vi erbjuda dig

Hos oss välkomnas du in i en kundorienterad miljö där vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse av Afa Försäkring. Vi arbetar aktivt för att skapa en hög trivsel och för att våra medarbetare ska ha rätt förutsättningar för sitt arbete. Som anställd hos oss får du ta del av flertalet förmåner inom friskvård, vardagslivet, pension och försäkring.

Titta gärna på filmen om hur det är att jobba hos oss. Här får du höra dina kanske blivande kollegor berätta om varför du ska börja jobba här: [ Link removed ] .

Kanske känner du någon annan som skulle passa för tjänsten? Se till att de får veta - dela med dina vänner!

I denna rekrytering samarbetar vi med Ogunsen Executive Search. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hendrik Dahlgren på telefon 0704-71 59 03 eller på e-mejl på [ Link removed ] . Vi kommer att påbörja intervjuer i början på augusti.

Våra fackliga företrädare är: 

 Forena, försäkringsfacket, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12 Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon  08-696 49 74

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Fakta om oss 

Afa Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Afa Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. Afa Försäkring har cirka 660 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på [ Link removed ] Följ oss gärna via [ Link removed ]  och [ Link removed ]


 

Rekommenderade jobb

Produktägare inom Utveckling & Stöd IA
ogunsen executive search Stockholm Heltid
Applikationsspecialist LIMS - blod, svett och vävnad
Csam Sweden AB Solna Heltidsanställd
Agil Teamledare inom IT- förvaltningen IFS
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1240688-254631