Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktägare inom kundlogistik jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktägare inom kundlogistik på ICA

Produktägare inom kundlogistik

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Därför ska du jobba hos oss, Sara Billstam, Tf Digital Produktchef berättar:

Vi är på en spännande resa, Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apotekskedja och vi har höga ambitioner. Som Produktägare på Apotek Hjärtat kommer du att bli en del av ett team som tillsammans jobbar med utvecklingen av Hjärtats e-handel samt digitalisering av våra apotek. Vi befinner oss i en mycket expansiv fas med en tydlig målsättning att göra apotek Hjärtats e-handel marknadsledande genom nöjda kunder.

Vi tror att du drivs av att vara med på den här resan; som Produktägare på Apotek Hjärtat kommer du att aktivt bidra till vår e-handels totala framgång även utanför den egna gruppen.

Din roll

Som Produktägare för domänen ”Kundlogistik” ansvarar du för utvecklingen av flödet från fraktlöfte till leverans. I flödet ingår TA- samt WMS-systemet som är lagrets huvudsakliga arbetsverktyg. Ditt team består av interna utvecklare, specialister samt externa leverantörer dedikerad din domän. Du rapporterar till Digital Produktchef.

Det är viktigt att du har ett stort intresse för funktion och processutveckling men också att du är noggrann med att dokumentera förändringar, till exempel i form av information eller utbildningsmaterial till användare. Du kommer att stötta vår IT-enhet i form av att analysera driftsstörningar som påverkar vår produktion och vid behov eskalera ärenden vid incidenter.

Ditt mål som Produktägare att maximera värdeskapande arbete genom att äga och prioritera ditt teams backlogg. I rollen ingår även

  • Ansvar att ta fram utvecklingsplan (vision, roadmap, releaser och aktiviteter) inom domänen kundlogistik och att säkerställa den långsiktiga hållbarheten i leveranserna.

  • Etablera samt optimera process för kravställning och önskemål om utveckling från verksamheten inom domänen.

  • Hjälpa till vid behov att ta fram relevanta business case, alternativt MVP-leveranser för att säkerställa värde för verksamheten.

  • Ansvar att skriva stories samt utvärdera och prioritera backlogg i det agila arbetet. Detta inkluderar koordinering med andra produktägare, stakeholders, scrum masters och projekt.

  • Ge input till Hjärtats övergripande digitala roadmap och strategi.

Det här är du

Vi tror du är en stark kommunikatör med god förmåga att möta och förstå verksamhetens önskemål och krav. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt till digital utveckling och har alltid ett helhetsperspektiv i ditt beslutsfattande. Som kollega och samarbetspartner är du tillgänglig, närvarande och aktiv i din kommunikation, både inom ditt eget team och i ditt nätverk.

Du har

  • Tidigare arbetat med utveckling av digitala kanaler i roller som produktägare, projektledare eller motsvarande.

  • Djup kunskap någon specifik om digital teknik och IT

  • Erfarenhet av att leda utvecklingsteam och projekt enligt agila principer

  • Erfarenhet av e-handel och lager

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i ett företag som växer och utvecklas. Detta medför många möjligheter för dig som är flexibel, och nyfiken. På Apotek Hjärtat är vi måna om hur vi skapar resultat och vi bygger vår framgång på Hjärtats värderingar - engagemang, entreprenörskap och enkelhet. Vår hemvist i ICA Gruppen ger både dig och oss unika möjligheter att utvecklas. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start omgående. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna men kommer även att vara på vårt lager i Norrköping vid behov.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 15 augusti. Urval och intervjuer påbörjas v 33. Vill du ha mer information om tjänsten kontakta gärna Christina Briés, HRBP på 076-724 60 85 eller Sara Billstam, Chef Digital Kanalutveckling 072- 220 27 32.

Apotek Hjärtat är ett helägt bolag inom ICA Gruppen. Vi har en platt organisation som ger stora möjligheter till både personlig och yrkesmässig utveckling i vår strävan att bygga Sveriges och framtidens ledande apotekskedja.

 

Rekommenderade jobb

Produktägare inom kundlogistik
ICA Solna Heltid
Engineering Manager till Apotek Hjärtat
ICA Solna Heltidsanställd
Data Engineer till Apotek Hjärtat
ICA Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013546