Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Produktägare/ Tech Lead till team Output Platform i Borås jobb i Borås på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Produktägare/ Tech Lead till team Output Platform i Borås på ICA

Produktägare/ Tech Lead till team Output Platform i Borås

ICA Borås, Västra Götalands län Heltid

Är du en driven individ med stort tekniskt intresse som har erfarenhet av agila arbetssätt? Välkommen till Ica!

Vill du arbeta med en strategiskt viktig produkt för Ica och ett kompetent team? Hos oss på Ica i Borås har vi teamet OP (Output Platform) som är en central service hub för ICA:s kommunikation med kunder, där vi skapar och distribuerar fysiska och digitala dokument såsom e-mail, sms och brev. Vi är just inne nu på en spännande resa där vi utöver att uppfylla behov hos verksamheten, automatiserar delar av förvaltningen samt förbättrar vårt arbetssätt.  

Vi erbjuder dig

 • En spännande roll med många kontaktytor
 • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar
 • Högt förtroende för individen där vi jobbar enligt principen ”ge mandat och ta eget ansvar”

Det här är ditt blivande jobb

Verksamhetsutveckling & IT (VUIT) är ICA Sveriges utvecklingsorganisation som ansvarar för att driva utveckling och förvaltning av IT-lösningar. VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. Vi som jobbar i Borås ansvarar för att leverera IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning och ICA Reklam. Vi arbetar med applikationer och lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering, lojalitet, CRM-system, ICA Bonus, Bufféutskick, Bankutskick, Elektroniska produkter och tjänster för ICA butiker och e-handel. Vi är mitt i en digitaliseringsresa och tillsammans med slutanvändarna realiserar vi lösningar på dagens och morgondagens digitala utmaningar.

Som Product Owner ansvarar du för att säkra processer, affärsregler samt driva kravställning mot IT för att förvalta och vidareutveckla den produkt du ansvarar för.

Produktägaren är ansvarig för att maximera värdet av det som utvecklingsteamet levererar och ansvarar för att bestämma vilka typer av funktioner och i vilken ordning de ska byggas. Detta arbete görs i nära samarbete och tillsammans med intressenter och med teamet. Du samlar löpande in krav och önskemål så att teamet vet vad de ska göra och ansvarar för en tydlig och prioriterad produktbacklog. Vidare ansvarar du för att produktbackloggen har den transparens och är nedbruten att teamet vet vad de ska göra samt att intressenter vet vad som kommer härnäst. Du förstår att dina beslut får konsekvenser ur ett tids-, kostnads- och användarperspektiv. Du arbetar i ett agilt utvecklingsteam tillsammans med utvecklare, samt ett nära samarbete med produktmanagers och utvecklingschef för att förstå affären och VUITs mål och krav på produkten.

Din profil

Vi söker dig som har teknisk förståelse och kan kombinera detta med ett driv utifrån affärsbehov. Då du kommer att agera i en komplex organisation och din produkt kommer att vara en del av en större helhet behöver du kunna röra dig mellan övergripande perspektiv och fokus på detaljer. Det är meriterande med erfarenhet av detaljhandel/ marknadsområdet.

 • Du har tidigare jobbat i en liknande roll.
 • Du har god förmåga att i en agil setup definiera krav som realiseras i ett eller flera agila team
 • Du har hög ambition, är självgående och kan driva ditt eget arbete från start till slut
 • Du är stresstålig och kan prioritera och driva flera parallella arbetsuppgifter/projekt.
 • Du är prestigelös och kan samarbeta med alla olika delar av ICA
 • Du ser ett problem som en utmaning och kan översätta ett behov till ett realiserbart uppdrag
 • Du är kommunikativ i tal och skrift och trivs med att tala inför grupp, både på svenska och engelska
 • Du kan gärna ta på dig Tech Lead hatten, när det behövs.
 • Du har kunskaper inom processarbete och dokumentation, samt har vana att arbeta i agila projekt

Kontoret i Borås är helt nytt, med rymliga lokaler med öppen planlösning, lunchrestaurang och trevliga kollegor förstås. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån och träffas på kontoret.

Kontaktinformation

Vill du veta mer kring rollen är du välkommen att kontakta Kristin Drakenberg, rekryterande chef, Tel: 0733 91 88 54, [ Link removed ]

Sista dag för ansökan

Ansök så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast 31/1-2022

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0015149