Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Production Planning Manager till Galderma jobb i Uppsala på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Production Planning Manager till Galderma på ValueOne

Production Planning Manager till Galderma

ValueOne Uppsala, Uppsala län Heltid

ValueOne rekryterar på uppdrag av vår kund Galderma i Uppsala en Production Planning Manager inom lager, order och distribution med övergripande ansvar för planeringsprocesserna. Har du en akademisk utbildning inom logistik, supply chain eller motsvarande samt några års erfarenhet av en liknande roll kan detta vara något för dig.

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiföretag, skapades 1981 och finns nu i över 100 länder med en omfattande produktportfölj för att behandla en rad dermatologiska tillstånd. Företaget samarbetar med vårdgivare runt om i världen för att tillgodose människors hudhälsobehov under hela deras livstid. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt bevisade innovativa lösningar för huden. Galderma verkar från 50 anläggningar i 40 länder med huvudkontor i Lausanne, Schweiz.

Galderma i Uppsala har för närvarande cirka 500 anställda som gör företaget till en av de största privata arbetsgivarna i Uppsala kommun. Uppsala-anläggningen är Galdermas globala centrum för estetik med aktiviteter inom utveckling och tillverkning av världsledande produkter som Restylane®, Azzalure® och Sculptra®.

Om rollen

I rollen kommer du att ha övergripande ansvar för planeringsprocesserna och leda ett team på 12 medarbetare som bland annat jobbar med produktionsplanering, operativt inköp och materialstyrning. Det åligger dig att säkerställa att produktion och kortfristiga leverantörers kapacitet är tillräcklig och optimerad för att möta efterfrågan, vilket även inkluderar de nya lanseringar som sker de närmaste 18 till 24 månaderna. Du ansvarar även för att planerings- och lanseringsaktiviteter överensstämmer med uppsatta mål och gällande kvalitetskrav. Rollen har många kontaktytor och du förväntas driva ett aktivt förbättrings- och utvecklingsarbete parallellt med dina dagliga arbetsuppgifter. Du rapporterar till chefen för företagets supply chain.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Rapportera flaskhalsar i supply chain och förslå alternativa lösningar.
  • Som en del av S&OP-processen driva kapacitetsgranskningen för produkter som tillverkas i eller hanteras av fabriken.
  • Förse leverantörer med information gällande regulatoriska krav på material i syfte att säkra en långsiktig produktion, inklusive lanseringar.
  • Samordna materialplanering, produktionsplanering, master data och produktion.
  • Samordna supply chain-relaterade aktiviteter för att säkerställa en snabb lansering av nya produkter.
  • Hantera förseningar och proaktivt förebygga förseningar kopplade till supply chain som riskerar att påverka lanseringen av nya produkter.
Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll inom supply chain och har en bakgrund från läkemedels- eller medicinteknisk industri. Rollen kräver även att du har en akademisk utbildning inom logistik, supply chain eller ekonomi. Du bör också ha en dokumenterad ledarerfarenhet av och mycket goda kunskaper i produktions- och materialplanering. För att bli aktuell för rollen bör du dessutom ha arbetat med processer och aktiviteter kring produktlanseringar samt ha praktisk erfarenhet av supply chain. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för rollen. Kunskaper i ISO 13485 och GXP är meriterande för uppdrag. Förutom detta bör du ha god datorvana och erfarenhet av ERP-system såsom SAP, M3 samt kunskaper i Excel.

Goda kommunikativa färdigheter samt förmåga att prioritera och organisera aktiviteter och arbetsgrupper med hänsyn till resurser och tidplan är viktiga egenskaper för rollen. Vidare är du analytisk, lösningsorienterad och är van att driva många arbetsuppgifter parallellt.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Rekommenderade jobb

Production Planning Manager till Galderma
ValueOne Uppsala Heltid
Manager Supply Chain Planning till läkemedelsbolag i Uppsala
ValueOne Uppsala Projektanställd-Visstidsanställd
Logistikchef till Galderma
ValueOne Uppsala Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: valueone1450