Jobbet Production and Test System Coordinator har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Production and Test System Coordinator publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2716

Just nu söker vi en Production and Test System Coordinator som drivs av att ha full koll, till vår avdelning Production Preparation inom Operations.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
Som Coordinator kommer du att vara den som håller koll på att inget faller mellan stolarna för konstruktörer (elektronik, mekanik och mjukvara) och labbtekniker vid de aktiviteter som startas kring att bygga och förbättra våra produktions- samt testsystem och dess fixturer samt att koordinera aktiviteter när vi vill flytta en produkt till ett annat system.

Du ska ha koll på vilka aktiviteter som skall utföras, hur statusen ser ut och vad som behöver göras för att detta ska fungera så smidigt som möjligt. Du har nära kontakt med både konstruktörer, labbtekniker och leverantörer. Du kommer att planera och om-planera ofta. Ditt jobb är helt enkelt att vara före och ha koll på vad som komma skall.

I korthet består arbetet bland annat av:

 • Hålla koll på planeringen för förbättringar av produktions-, testsystem och fixturer
 • Planera och säkerställa att skeppningar till mekaniska leverantörer och kontraktstillverkare görs inom utlovad tid i nära samarbete med labbteknikerna
 • Planera och driva beslutade transfereringar av produkter mellan produktionssystem.
 • Se till att stafettpinnen mellan konstruktörer lämnas vidare för de förbättring inom mekanik, hårdvara och mjukvaruaktiviteter som du utses att driva
 • Ansvar för att följa upp att rutiner för våra labb följs
 • Kontering av fakturor
 • Förmåga att driva mindre process eller utvecklingsprojekt 

VEM LETAR VI EFTER?
Vi söker dig som är en mästare på att hålla många bollar i luften. Du är självgående och drivande. Älskar att samarbeta med många människor. Du har en förmåga att förklara tydligt, och väntar inte på att få information - Du söker den. Du brinner för service och är en positiv och ödmjuk person. Givetvis med en stor teknisk nyfikenhet.

Du har:

 • Både erfarenhet och utbildning inom produktion
 • Erfarenhet inom inköp
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Givetvis har du vana vid att arbeta i Excel och Powerpoint 

VAD GÖR TEAMET?
Som Production and Test System Coordinator kommer du att vara en viktig del av Axis Production Preparation & Sourcing group, involverad i alla steg under våra produkters livscykel. Gruppen uppgift är att säkerställa att alla produkter som utvecklas av Axis och tillverkas av våra kontraktstillverkare håller den höga kvalitet som är avgörande för vår marknadsledande position inom närtverksvideomarknaden.

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Helena Wedin på telefon +46 46 272 1800.

Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Referens

2303721

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till