Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Product Service Specialist sökes till multiinternationellt företag jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Product Service Specialist sökes till multiinternationellt företag på Framtiden

Product Service Specialist sökes till multiinternationellt företag

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Besitter du ett tekniskt intresse och vill utvecklas inom en multiinernationellt företag inom utomhusprodukter? Då kan det vara dig vi söker!

Om företaget
Vår kund är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är de världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. De kan ses som pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om deras Automower?

De har en oerhört stark innovationsfilosofi och dem efterlever deras företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.

Börjar du att jobba hos vår kund erbjuds du:
-En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna

-Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete

-En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget

Arbetsuppgifter
I din yrkesroll förväntas du ha en supportande roll och ansvara för att ge rätt rekommendationer i utförandet av ärenden. Tjänsten är indelad i två områden, Construction Light Demolition och Construction Sawin & Drilling där du kommer ha en nyckelroll och bidra med din produktkunskap. I din yrkesroll kommer du även att integrera i ett inspirerande globalt nätverk av människor som besitter god teknisk kunskap. Du kommer ha en stödjande roll för alla aspekter inom service-och teknisk support.

Vidare kommer du att bland annat arbeta med:
- Agera som teknisk support
- Utföra teknisk dokumentation för att underlätta flödet av aktuella ärenden
- Ansvara för distribution och  skapandet av servicebulletiner
- Samla in data och fakta kring identifierande frågor

Du kommer att arbeta på plats på kontoret i Jonsered. I arbetet kan det förekomma vissa resor beroende på arbetsbelastningen men i dessa fall löser kunden bil.

Din profil
För att du ska trivas i rollen behöver du vara bra på att ta in information och våga ta egna initiativ för att driva arbetet framåt. I din yrkesroll strävar du efter att ständigt utvecklas och är öppen för att lära sig nya saker. 

Skallkrav
- Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning
- Körkort
- Talar och skriver flytande både på svenska och engelska
- Officepaketet
- Tekniskt intresse

Meriterande
- Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter och koordinering
- God teknikförståelse

Personliga egenskaper
- Initiativtagande
- Hantera många bollar i luften
- Kommunikativ

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag för att täcka upp ett vikariat till september.

Villkor
Start: Januari
Placering: Jonsered
Omfattning: Heltid, vikariat (till september 2022)

Skallkrav - Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning - Körkort - Talar och skriver flytande både på svenska och engelska - Officepaketet - Tekniskt intresse Meriterande - Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter och koordinering - God teknikförståelse Personliga egenskaper - Initiativtagande - Hantera många bollar i luften - Kommunikativ Villkor Start: Januari Placering: Jonsered Omfattning: Vikariat (till september)
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000087881909