Jobbet Product Sales manager till Thurne Sweden har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Product Sales manager till Thurne Sweden publicerad av Poolia

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du Bioteknolog och letar efter din nästa utmaning? Gillar du att ha många kontaktytor och är du personen som kan bygga förtroende genom kunskap och därmed hjälpa kunden att ta rätt beslut? Då ska du läsa vidare. På Thurne Teknik AB väntar en spännande tjänst på just dig. Det är en roll som innebär tät dialog med kunder inom kemi- läkemedels- och livsmedelsindustri, tex Octapharma, Sobi, Pfizer, Cytiva mm. Dina produktgruppper finns inom bl.a. 'single-use products' för olika processer i olika industrigrenar. Vi söker dig som har några års erfarenhet antingan från produktion, som vill prova på att träffa kunder - eller dig som jobbat på fältet några år. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Stockholm. Urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag. Sökord: Bioteknologi, Biokemi, Mikrobiolog, Life Science, processindustri, teknisk försäljning, försäljningsingenjör, processteknologi, Kemi

Om tjänsten
Ditt distrikt innefattar Sverige (70%), Norge (15%) och Finland (15%). Tjänsten innebär att du sköter kundkontakterna på ditt affärsområde med stöd av innesäljare och teknisk support. Rollen går ut på att utveckla försäljningen på befintliga och nya kunder. Du jobbar mot olika typer av kontaktpersoner så som: Inköpare, Materialplanerare, Kvalitetsansvariga, Bioprocessingenjörer mm. Din förmåga att skapa förtroende hos kunden blir många gånger det som avgör i slutändan. Kunskap om rätt komponenter på rätt plats är det som får hela processer att fungera. Vi tror att den som besitter den kunskapen har alla förutsättningar för att bli framgångsrik på den här positionen. Exempel på arbetsuppgifter är: • Genomföra affärer från förfrågan till offert • Planera och utföra försäljningsarbetet kortsiktigt och långsiktigt • Kontakta potentiella kunder med anpassade erbjudanden • Hålla presentationer hos kund • Delta på mässor och utställningar En stor del av försäljningsarbetet sker på resande fot och övernattningar förekommer frekvent.

Vem är du?
Du som söker har relevant teknisk utbildning, det är meriterande om du är biokemist, molekylärbiolog eller har annan bioteknologisk bakgrund. Vi tror att vår slutkandidat har 3-5 års efarenhet av processindustri, labbmiljö, tillverkningsindustri eller motsvarande. Du behöver inte ha jobbat med försäljning men vi tror att du haft kundkontakter och att du verkligen gillar försäljning. På riktigt. Har du försäljningserfarenhet i nämnda branscher/industrier så är det mycket intressant för den här rollen! Som person har du ett genuint intresse av att träffa människor och trivs i en roll som bygger på upptäckarglädje och en vilja att lyckas. För den här tjänsten är din personlighet viktigare än dina säljerfarenheter, vi söker dig som har en positiv grundsyn och ser lösningar och möjligheter snarare än problem. Du är en självgående person med starkt driv, och som har förmågan att använda resurser och personer runt omkring dig på bästa sätt. I tjänsten kommunicerar du med kunder i Sverige, Finland och Norge, därför kräver rollen att du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. Tjänsten kräver körkort B.

Om verksamheten
Thurne är ett Nordisk teknikhandelsbolag med kontor i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn och Riga. Bolaget ingår i koncernen Addtech. Sedan starten 1962 har Thurne erbjudit avancerad processutrustning, system och komponenter till den Nordiska och Baltiska processindustrin med fokus på processeffektivisering, säkerhet och miljö. Vår företagskultur präglas av nyfikenhet, kreativitet och en stark drivkraft att utveckla människor, marknader och processer.

Referens

56624

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till