Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Product Owner till SEB Technology jobb i Örebro på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Product Owner till SEB Technology på Academic Work

Product Owner till SEB Technology

Academic Work Örebro, Örebro län Heltid
Har du gått i tankarna att det kanske är dags för en ny utmaning? Då kan tjänsten på SEB Technology vara någonting för dig! Till rollen som Product Owner söker vi nu dig som har gedigen teknisk kunskap och erfarenhet inom IT, ledarskap och agila metoder. Vill du arbeta i en föränderlig miljö i teknikens framkant ska du inte tveka att skicka in din ansökan!


Om tjänsten
Nu söker vi en Product Owner till SEB i Örebro. Här arbetar idag cirka 95 medarbetare och du kommer tillhöra ett rutinerat DevOps-team på cirka 8 personer som arbetar med utveckling av infrastrukturen för SEBs nya betalningsplattform. Ledorden är engagemang, enkelhet och samarbete och tillsammans arbetar ni för att skapa värde för SEBs kunder. Teamet sitter fördelat i både Örebro och Stockholm och tjänsten kommer därmed kräva en del resor. För rätt person kan det även vara aktuellt med Stockholm som placeringsort.

Under introduktionen kommer du att följa en tydlig plan för att på bästa sätt sätta dig in i rollen. Du kommer få ta del av presentationer och dragningar och även få löpande kompetensutveckling och uppföljning.

Arbetsuppgifter
Som teknisk Product Owner är du ansvarig för teamets backlogg, vision och syfte samt att föra dialogen med övriga intressenter inom organisationen. I rollen kommer du bland annat arbeta nära lösningsarkitekter, Product Owners och TechLeads från andra utvecklings- och infrastrukturella team och du förväntas ha en djup förståelse inom IT.

I rollen kommer du att:
* Ansvara för teamets produktbacklogg och aktiviteter samt hantera prioriteringar för att optimera arbetet i backloggen och skapa förutsättningar för ett högpresterande team.

* Ansvara för att backloggen är balanserad mellan innovation och produktivitet för att maximera kundvärdet.
* Säkerställa kontinuerlig förbättring av produkten och organisationen genom att möjliggöra självorganisation, lärande och samarbete inom teamet.

Teknologier som teamet jobbar inom:
* Container platform Docker Kubernetes
* Scripting and/or Development eg. in Powershell, Bash, Python
* Azure DevOps Server, Jenkins, SonarQube
* Monitoring and Alerts via Splunk, Prometheus, Grafana
* Windows Server, MS SQL, Linux
Vi söker dig som

* Har en högskole- eller universitetsutbildning inom IT, exempelvis data- eller systemvetenskap.
* Har ett stort tekniskt intresse och brinner för att lära dig nya tekniker, främst inom infrastruktur. Vi ser att du har god förståelse för DevSecOps processen samt supporterande teknologier och verktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobba med icke funktionella krav inom säkerhet, tillgänglighet, prestanda, automatisering och monitorering.
* Har arbetat med systemutveckling/arkitektur/infrastruktur samt har några års erfarenhet av ledarskap, det kan exempelvis vara från roller som product owner, scrum master, teknisk projektledare eller förvaltningsledare.
* Har erfarenhet av SAFE ramverket och har god förståelse för agilt arbetssätt/principer.
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet

Som person är du:

* Initiativtagande
* Beslutsfattande
* Strategisk
* Har god samarbetsförmåga

För att trivas hos SEB är passionen för IT och ditt engagemang dock det viktigaste!

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Örebro eller Stockholm. Tjänsten kommer även kräva ca 4-6 resor i månaden.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Uppfyller du inte kraven för den här tjänsten men tror att SEB är arbetsgivaren för dig? Då kan du även ta en titt på nedanstående roller!

Senior Systemutvecklare

Scrum Master

Teknisk support/Utvecklare

Testare
Information om företaget
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern, som ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. De finns här för att göra det möjligt för dem att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där banken är verksam, genom att bygga goda kundrelationer. I Sverige erbjuder de finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15054580-SE