Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Product Owner jobb i Göteborg på Quest Consulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Product Owner på Quest Consulting

Product Owner

Quest Consulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vi söker en Produktägare (Product Owner) för att leda utvecklingen och implementeringen av nya produkter hos vår kund i Göteborg. 

Vi söker dig som är en begåvad, driven och mycket motiverad lagspelare med starkt analytiskt och strategiskt tänkande för att hjälpa kunden att skapa och utveckla datalandskapet som stöder dagens och morgondagens verksamhet.

Som ledare med starka kommunikations- och presentationskunskaper vet du hur du påverkar och organiserar människor och aktiviteter till ett effektivt arbetsflöde. Vi tror att du har kunskap om hur du använder data för effektiva beslut. Du är en analytiker och strateg som förutser och utvecklar strategier för framtida konsekvenser och trender.

Vi söker dig med följande erfarenhet:
  • 5+ års arbetslivserfarenhet inom Enterprise data i stor skala
  • Business Intelligence och Analytics 
  • Du har erfarenhet från ledarroller 
  • Arbete inom stora organisationer med agila metoder som Scrum och/eller Kanban
  • Högskoleutbildning i datavetenskap eller liknande
  • Talar och skriver svenska/engelska obehindrat


Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [ Email address blocked ]  

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.



Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3211