Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Product Manager till Villeroy & Boch Gustavsberg AB jobb i Vårgårda på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Product Manager till Villeroy & Boch Gustavsberg AB på Randstad AB

Product Manager till Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Randstad AB Vårgårda, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en affärsmässig person ända ut i fingerspetsarna? Drivs du av att få den kommersiella helheten genom att ansvara för en produktportfölj i världsklass? Bra! Då ska du läsa vidare - kanske är det precis just du som är vår nya kollega och viktiga pusselbit! Vi söker nu en kommunikativ och driven Product Manager med ansvar för produktområdet Blandare.
 


ansvarsområde.

Här erbjuds du en marknadsnära roll som agerar länk mellan marknad, inköp och produktutveckling, med ett starkt affärsmässigt fokus. Du ingår i ett team där ni tillsammans håller er uppdaterade om trender och senaste nytt på marknaden. Som kommersiellt ansvarig för kategorin blandare arbetar du bla med produktutveckling, kostnader, prissättning. Rollen innebär ett projektledande ansvar för nya produkter, marknadsföring och produktlansering. Du rapporterar till Senior Product manager och placeringsort är på vårt huvudkontor i Vårgårda.kvalifikationer.

Är vi en bra match? 
Vi spanar efter dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du har ett gott öga för design, ett kommersiellt fokus och är en fena på att metodiskt och projektorienterat driva dina projekt från start till mål. Du briljerar i rollen genom att processa och kommunicera information på ett tydligt sätt och skapa långsiktiga relationer med både teamet, samarbetspartners och kunder. Med egen drivkraft navigerar du i en händelserik miljö och skapar dig en holistisk bild av affären. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


ansökan.

Välkommen till Villeroy & Boch Gustavsberg! Nu erbjuder vi dig en stimulerande och varierande roll med den perfekta mixen av både design, marknad och utveckling. Du får chansen att vara med och driva ett starkt varumärke som kännetecknas av förstklassiga produkter.
Vad säger du?
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att Jeanette Walters

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201355552