Jobbet Product Manager till Hemnet för Agent Products har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Product Manager till Hemnet för Agent Products publicerad av TNG

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

På Hemnet i Stockholm väntar en spännande vardag för dig som Product Manager för en av våra viktigaste produkter.

Hemnet tjänster används av 3 miljoner besökare i veckan. Som Product Manager hos oss kommer du vidareutveckla våra tjänster mot mäklare. Hemnet är en stor tjänst men ett litet företag. Vi är 80 personer internt som delar passionen och entusiasm för våra produkter. Just nu är vi i ett avgörande läge då vi vill ta vara på alla digitala möjligheter som skapar en bättre bostadsmarknad för alla: både säljare, köpare och mäklare. I rollen som Product Manager kommer du få möjlighet att hjälpa människor förverkliga sina bostadsdrömmar!

VI ERBJUDER DIG

  • En stimulerande vardag i ett snabbväxande agilt företag som präglas av engagemang, kreativitet och öppenhet
  • Möjligheten att påverka och driva utvecklingen för produkter som möter en av våra viktigaste målgrupper – mäklarna
  • En nyckelperson i utvecklingen av Hemnet Business – en unik och växande produkt för att möta framtidens önskemål och behov från mäklare
  • En modern arbetsplats som tror på individen. Vi är övertygade om att utveckling sker tillsammans genom utbyte av erfarenheter. Vi har viljan att testa nya arbetssätt och tar vara på ideér. Med ett öppet sinne, starka drivkrafter och gemensam innovation är vi säkra på att vi tillsammans kan göra Hemnet ännu bättre.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Product Manager kommer du ansvara för Agent Products, vårt erbjudande till mäklare. Som mäklare används Hemnet för att marknadsföra sig själv och sina objekt samt att jämföra sin försäljning med andra mäklarkontor. Här kommer du konkret bidra till en förbättrad upplevelse, ökad användarbarhet för mäklarna och mäklarkontoren att mäta, följa och utveckla sin affär. Du kommer:

  • Ansvara för produkter, backlogs och uppföljningar
  • Agera katalysator för riktningen inom teamet och produktens fortsatta utveckling i linje med strategin
  • Vara huvudansvarig för Product roadmaps och Hemnets övergripande strategiska lösningar ihop med andra Product Managers
  • Jobba agilt med ditt utvecklingsteam som består av utvecklare, UX-designer, analytiker och en grafisk designer
  • Hålla löpande kontakt med intressenter inom Hemnet som finns inom utveckling, sälj och marknad samt externa kontakter som mäklare och bostadsutvecklare.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av Product and Strategy som består av fem Product Managers, en Business Intelligence samt en Business Developer. Du rapporterar till Chief Product and Strategy Officer. Din primära tid spenderar du med kollegorna i ditt utvecklingsteam där du engagerar dig i dagliga verksamheten så väl som och implementerar strategi tillsammans med skickliga kollegor. Ni sitter i hemtrevliga lokaler i centrala Stockholm på Klarabergsgatan.

MER OM DIG

För att ha möjlighet att få det här jobbet har du ett par års erfarenhet av digital produktutveckling av i en modern utvecklingsorganisation. Just nu har vi många intressanta projekt i pipen, så vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva digitala projekt med användaren i fokus. Här kommer du dagligen ha kontakt med många intressenter så du bör du vara en van kommunikatör som gillar att jobba med många kontaktytor. Du ska gilla att uttrycka din åsikt och våga säga vad du tycker. För att trivas i miljön hos oss behöver du ha god insikt i agil produktutveckling och vana av att jobba i tvärfunktionella team.

Vill du vara med och utveckla Hemnet? Kontakta oss eller sök redan idag!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

27FEFB29BA2843179B4C6E43721C8066

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

NAV Consultant in a very highly regarded business! Stockholm Nigel Frank International
Verksamhetsutvecklare till Aptly Stockholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till