Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processutvecklingsingenjör till Sandvik Materials Technology jobb i Sandviken på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processutvecklingsingenjör till Sandvik Materials Technology på Randstad AB

Processutvecklingsingenjör till Sandvik Materials Technology

Randstad AB Sandviken, Gävleborgs län Heltid


arbetsbeskrivning.

Letar du efter ett utmanande och spännande jobb inom processutveckling? Ett arbete med tyngdpunkt på glödgning och betning av bandprodukter med möjlighet att jobba nära verksamheten? Ser du dig själv som en innovativ problemlösare? Då kan du vara vår nya Processutvecklingsingenjör, vi ser fram emot din ansökan!

Sandvik Materials Technology (SMT) har påbörjat en spännande resa med att utforska möjligheten till att bli ett eget börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm.

Med en tydlig riktning för den resa vi står inför, syftar vi till att bli ett starkare och självständigt företag inom vår industri. Detta med utgångspunkt som ledare inom teknologin och som progressiv affärspartner där vi sitter i förarsätet vad gäller hållbarhet.

På Sandvik Materials Technology är vårt uppdrag mycket mer än att leverera bra produkter, teknologi och processer – genom samarbete utvecklar vi de bästa lösningarna efter våra kunders behov. Med nyfikna medarbetare och säkerheten som vår första prioritet, skapar vi en arbetsmiljö där du kan utvecklas både som person och i ditt arbete.


ansvarsområde.

Som Processutvecklingsingenjör inom glödgning och betning arbetar du i en bred roll där du blir en viktig del av vår verksamhetsutveckling i nära samarbete tillsammans med forskning, produktion, kvalitet, teknik och marknad. Du driver arbetet med att utveckla och standardisera tillverkningsprocessen och anpassa den till de krav våra kunder ställer på både befintliga och nya produkter. Tillsammans med viktiga intressenter identifierar och analyserar du behovet kring utveckling av maskinparken samt stödjer och i vissa fall driver investeringsprojekt inom ditt ansvarsområde. Du tillhör Produktionsenheten Precision Strip, inom SMT Strip division, och rapporterar direkt till Teknikchefen för produktionsenheten.

I rollen ingår att:
  • Delta i och leda processutveckling inom samtliga tillverkningsprocesser på band. 
  • Ansvara för processutveckling inom expertområde. 
  • Äga processparametrar och recept inom expertområde. 
  • Leda utvecklingsprojekt i nära samarbete med produktion, forskning och marknad.  
  • Planera och genom försök, dokumenterar resultat och följer upp föreslagna åtgärder. 
  • Sprida kunnande och utbilda personal inom specialistområdet.
  • Skriva och ta fram investeringsunderlag.
  • Utbilda personal i processkunskap och handhavande av processerna. 


arbetstider.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dagtid


kvalifikationer.

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning som civilingenjör inom materialteknik, maskinteknik eller motsvarande högskoleutbildning.

Du har med fördel flera års erfarenhet av liknande arbete inom stålindustri eller liknande verksamhetsområde. Du har ett stort intresse för utvecklingsarbete och arbetar för att hjälpa oss med nya idéer om hur vi kan utveckla vår teknik framåt.

Enheten du kommer att tillhöra präglas av god gemenskap och är en grupp med bred och djup kunskap inom området. Goda förutsättningar i arbetsgruppen möjliggör flera olika ingångssteg i rollen som kommer att skräddarsys utifrån dina tidigare erfarenheter. Vi erbjuder en spännande och utmanande roll oavsett om du nyligen tog examen eller har arbetat som civilingenjör under flera år.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som präglas av din nyfikenhet och ditt naturliga kommunikativa sätt. Du ser dig själv som en strukturerad problemlösare som tycker att det är viktigt med ordning och reda i ditt arbete. Du trivs med att vara ute i produktionen och det är självklart för dig att verka för att upprätta ett bra samarbete med övriga kollegor och medarbetare. Du har ett positivt förhållningssätt och stöttar dina kollegor och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vidare behärskar du engelska och svenska i både tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Senast 2021-12-07 önskar vi få din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta :
Nathalie Löfvenmark, Rekryteringskonsult, [ Email address blocked ]

Fackliga representanter:
Stefan Jonsson, Unionen SMT Sandviken, +46 70 396 03 00
Mette Frodigh, Akademikerföreningen SMT Sandviken, +46 70 202 48 08
Kjell-Åke Klockervold, Ledarna SMT Sandviken, +46 70 314 24 43

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201365336