Jobbet Processutvecklare till internationellt läkemedelsbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Processutvecklare till internationellt läkemedelsbolag publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Nu finns chansen för dig som vill arbeta i en nytänkande miljö där du får vara en stor del av utvecklingsarbetet av tekniska och laborativa metoder hos ett spännande bolag som utvecklar innovativa medicinska lösningar till människor med dermatologiska behov. Här erbjuds du en roll där ingen dag är den andra lik. Missa inte chansen, ansök redan idag.


Om tjänsten
Academic Work söker för Galdermas räkning en till två processutvecklare till avdelningen CMC-Development. Avdelningen ansvarar för utvecklings- och uppskalningsarbetet i flera gelproduktprojekt. Gruppen beskrivs som hjälpsam och välkomnande där du erbjuds ett utvecklande och varierande arbete i en positiv och kompetent grupp.

Galderma sitter i fina lokaler i Uppsala och erbjuder en lösningsorienterad roll där du får testa dig fram för att komma fram till rätt lösning. Det betyder en spännande möjlighet för dig som kommer ta dig an detta uppdrag.

Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Galderma. Starten kommer vara i början/mitten av oktober och pågå i 6 månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter
Som processutvecklare kommer du, tillsammans med övriga gruppmedlemmar, att driva projekt framåt genom att hitta tekniska lösningar som på sikt ska kunna transferera produtken till tillverkningen. Du kommer själv att ansvara för ett visst område i utvecklingsarbetet.

I rollen kommer du exemepelvis att:
• Utföra tekniska försök i pilotskala som du tidigare har planerat inför

• Delta i projektmöten för att tillsammans med dina kollegor driva projekten framåt
• Utföra laborativa försök
• Dokumentera ditt arbete

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en högskoleutbildning inom kemiteknik eller bioteknik alternativt har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
• Har erfarenhet av laborativ miljö
• Har ett genuint tekniskt intresse och gillar att arbeta praktiskt
• Har arbetat enligt GMP tidigare
• Känner dig mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

• Att driva kravspecifikationer, riskanalyser och utrustningskvalificeringar

Som person är du en problemlösare som på ett strukturerat sätt kan driva aktiviteter i mål. Du har inga problem med att ta tag där det behövs och du är en självklar teamspelare som har enkelt för att kommunicera med andra. Vidare är du en person som kan ta initiativ till arbetsuppgifter som driver arbetet framåt.

Övrig information

• Start: Oktober
• Omfattning: Heltid, kontorstider
• Placering: Uppsala
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15044534-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till