Jobbet Processtekniker till välkänt livsmedelsföretag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Processtekniker till välkänt livsmedelsföretag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du vidareutbildning inom kemi och intresse för läkemedelsproduktion? Är du noggrann, kvalitetsmedveten och flexibel med dina arbetstider? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta heltid som Processtekniker hos vår kund i Malmö. Vår kund är ett välkänt företag inom läkemedelsindustrin som nu expanderar och är i behov av personal.

Arbetet som processtekniker hos kundföretaget är varierande och består av olika moment. Det kräver att du är mycket noggrann och ansvarstagande samt har god kemiförståelse. Du ingår i ett team där storskalig tillverkning av läkemedelssubstanser är kärnan och som utmärks av ständig utveckling och expansion inom produkter och processer. Man arbetar i värdeströmmar där syntesarbetet bl a består av filtreringar, indunstningar, hantering av lösningsmedel och en del tungt arbete förekommer.

Arbetstiderna är enligt skiftarbete, och kan innebära ständig dagtid vardagar alternativt varannan vecka dagtid/kvällstid + visst arbete på helg. Vi ser att du som söker är flexibel och kan arbeta även kvällar/helger i det fall detta krävs.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer vara uthyrd till vår kund under uppdragsperioden. Uppdraget startar omgående och är därefter löpande med god möjlighet till överrekrytering till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom kemiområdet, antigen via yrkesutbildning eller högskola/universitet. Erfarenhet från läkemedels- och/eller medicinteknikindustrin är meriterande men inte ett krav.

Vi söker dig som är utåtriktad och kan arbeta både i grupp och enskilt. Då tjänsten innebär att du måste följa krav avseende GMP är det viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Bra förståelse i engelska samt goda kunskaper i svenska är ett krav. Vidare söker vi en person som är van att hantera dokumentation, uttrycker sig väl i text och är tekniskt intresserad.

Då uppdraget startar så snart vi hittat rätt kandidat är det viktigt att du söker tjänsten omgående. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: processtekniker, kemi, kemisk industri, läkemedel, läkemedelssubstanser, produktion

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45873

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till