Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processtekniker till Recipharm Pharmaceutical Development! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processtekniker till Recipharm Pharmaceutical Development! på StudentConsulting

Processtekniker till Recipharm Pharmaceutical Development!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Söker du ett utvecklande och meningsfullt arbete? Är du även självständig, flexibel och kundorienterad? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Recipharm Pharmaceutical Development (RPD) är en av top 5 contract development and manufacturing organisations (CDMO:s) globalt. RPD utvecklar läkemedelsformuleringar och tillverkar kliniskt prövningsmaterial på uppdragsbasis åt stora och små läkemedelsföretag. Till gruppen Clinical Trial Supply (CTS) inom Produktion på RPD söker de nu en Processtekniker. Du kommer bli en del av ett kompetent, drivet och engagerat team på ca 15 medarbetare. Gruppen arbetar med tillverkning av kliniskt prövningsmaterial och småskalig produktion med stort fokus på sterila beredningar, men även flera andra beredningsformer. Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av;

- Skriva batchdokumentation och övrig dokumentation relaterad till tillverkning för klinisk prövning - - Medverka vid tillverkning av både sterila lösningar samt fasta och halvfasta beredningar för kliniska prövningar, inkl. syning, etikettering och packning.
- Arbete med validering och kvalificering
- Du är en viktig del i att förbättra och utveckla arbetssätt och upprätthålla GMP inom hela avdelningen
- Medverka vid planering av tillverkningar

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kund. Recipharm erbjuder bra förmåner och marknadsmässiga villkor. Miljön är präglad av god gemenskap, tillgängliga chefer och korta beslutsvägar. Tjänsten är på heltid och kan komma att inledas med 6 månaders prövotid. Kundens kontor är beläget i Solna, kontorstider tillämpas med flexibilitet. Tjänsten startar så snart vi hittat rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avklarade studier på minst gymnasienivå med flerårig arbetslivserfarenhet av läkemedelstillverkning, främst inom tillverkning av sterila produkter. Det är en fördel om du också har erfarenhet av andra beredningsformer. Alternativt har du studerat på eftergymnasialnivå, exempelvis inom farmaci eller mikrobiologi. Ett krav är att du har erfarenhet av renrumsteknik, arbete med GMP är meriterande. Intresse och fallenhet för att arbeta praktiskt med tillverkning och dokumentation är en förutsättning för att trivas med denna tjänst. Som person är du självständig och flexibel, du har god samarbetsförmåga och är kundorienterad. Datorvana (Word och Excel) och goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift är ett krav. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter intressant kan vår kund erbjuda möjligheten att vara med och forma deras spännande framtida utveckling. Ta chansen och sök redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Processtekniker till Recipharm Pharmaceutical Development!
StudentConsulting Solna Heltid
QA Specialist till Recipharm Pharmaceutical Development
Recipharm Pharmaceutical Development AB Solna Heltidsanställd
Drug Product Manufacturing Specialist till Scandinavian Biopharma
Poolia Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58239