Jobbet Processtekniker till Betongbolaget har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Processtekniker till Betongbolaget publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Värnamo

Arbetsbeskrivning


Är du en teknikintresserad person med hög ansvarskänsla? Vill du komma till en härlig arbetsplats med väldigt varierande arbetsuppgifter? Då vill Betongbolaget ha dig!

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som processtekniker kommer du ha många varierande arbetsuppgifter. Du kommer att jobba både administrativt och praktiskt. Exempel på arbetsuppgifter är:

• Orderhantering
• Prissättning
• Sköta planering av material och jobba efter tidplaner
• Ta fram betongkvalitet genom provtagning och mätning av lufthalten i betongen
• Lättare underhåll och serviceOm företaget
Betongbolaget är en betongfabrik inom Sandahlsbolagen. Sandahlsbolagen är en företagsgrupp verksam inom transport och entreprenad. Företagets uppdrag innefattar allt från transport av styckegods till kundspecifika specialuppdrag. Sandahlsbolagen utför entreprenaduppdrag inom markbyggnad samt alla typer av asfaltsarbeten. Betongbolaget tillverkar t.ex. husplattor och broar. Betongbolaget har nya och moderna lokaler som byggges 2015.

Betongbolaget är en liten organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och med härlig stämning. Du kommer till en en arbetsplats där du kommer få mycket eget ansvar och kommer att jobba med omväxlande och intressanta arbetsuppgifter.

Din profil
Skallkrav:
• Svenska i tal och skrift
• Kunna göra sig förstådd på engelska
• Körkort

Meriterande:
• Teknisk gymnasienivå eller annan relevent utbildning
• Kunskaper i Office, främst Word och Excel
• Erfarenhet av att ha kört hjullastare

Tjänsten som processtekniker på Betongbolaget är en väldigt omväxlande tjänst. Det är därför viktigt att du är prestigelös, samarbetsvillig och är flexibel. Vidare är det viktigt att du är analytisk, driven och gillar att ta ansvar, detta eftersom det är en tjänst med mycket bollar i luften samtidigt.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Ort: Bredaryd
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

18898

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till