Jobbet Processtekniker / Underhållstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Processtekniker / Underhållstekniker publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu processtekniker / underhållstekniker till växande företag i Malmö inom medicintillverkning.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är ett medicinföretag i Malmö som befinner sig i en stark tillväxt med kommande högre volymer och investeringar i fabriken.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som process och underhållstekniker där du följer produktionen av medicin. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att utföra förebyggande underhåll enligt underhållsplan, delta i förbättringsprojekt gällande underhåll och produktionsprocesser, utföra felsökning samt åtgärder vid teknisk avvikelse, utföra formatomställningar på produktionsutrusting samt vid behov utbilda företagets operatörer. Du arbetar i renrum där noggrannhet, hygienkrav och dokumentation är en stor del av arbetet.

Formella krav

• Gymnasial utbildning ( meriterande om det är inom teknik) • Erfarenhet som underhållstekniker eller processtekniker ( meriterande inom livsmedel, läkemedel eller medicinteknisk bransch) • Erfarenhet av felsökning inom elektriska system eller maskinsystem • Svenska och engelska i tal och skrift Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är ansvarstagande, empatisk, nyfiken och resultatinriktiktad. Du trivs med att jobba i ett team och är strukturerad samt har ett kritiskt tänkande när det kommer till problemlösning.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Malmö Lön: Enligt ÖK Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: processtekniker, underhållstekniker, tekniker, medicin, renrum, tekniskt arbete, teknik, Malmö, jobb

Referens

2836901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till