Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

processpecialist, Pfizer Strängnäs jobb i Strängnäs på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
processpecialist, Pfizer Strängnäs på Randstad AB

processpecialist, Pfizer Strängnäs

Randstad AB Strängnäs, Södermanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du bidra med din kunskap till att utveckla läkemedelsindustrin? Har du erfarenhet av biologiska läkemedel och GMP? Just nu söker vi dig som vill jobba som konsult på ett uppdrag som specialist inom downstream-processer i produktionen hos Pfizer, Strängnäs.
Pfizer är inte bara Sveriges - utan ett av världens ledande läkemedelsbolag. Pfizer Strängnäs är en av Sveriges största bioteknikanläggningar för kommersiell tillverkning av läkemedelssubstanser. Här tillverkas flera läkemedelssubstanser i en multiproduktanläggning. På site jobbar ca 300 personer och stämningen är familjär och välkomnande. 

Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit en tid hos oss.
Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- ansvara för processuppföljning 
- årliga produktgranskningar 
- vara delaktig i avvikelseutredningar i form av SME 
- driva ändringsärenden


arbetstider.

Som konsult hos Randstad Life Sciences erbjuder vi en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Ditt initial uppdrag är heltid med start så fort som möjligt och planeras pågå i ca 6 månader.
Vi välkomnar även fåmansbolag, som är intresserade av att gå in som underleverantörer till Randstad Life Sciences, att söka. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har:
- en högskole- eller universitetsexamen inom naturvetenskapliga områden (civilingenjör, Bsc, Msc, PhD)
- arbetslivserfarenhet från biologiska läkemedel och kunskap inom framför allt reningsprocesser 
- goda kunskaper i GMP och avvikelsehantering
-  mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- erfarenhet från trendbevakning och rapportskrivning

Det är meriterande om du tidigare jobbat med att skriva årliga rapporter för läkemedelsprodukt samt jobbat med validering inom processer.

Egenskaper som är viktiga som konsult är att du är ansvarstagande, handlingskraftig, noggrann och har eget driv. Som person är du social och har god kommunikationsförmåga. Andra viktiga egenskaper för att trivas och lyckas i rollen som konsult är flexibilitet och att du är möjlighetsorienterad. Du har även förmåga att snabbt sätta dig in i nya frågeställningar.


ansökan.

Skicka in din ansökan senast 2021-11-01. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi kan på grund av GDPR inte ta emot ansökningar via e-mail. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201361692