Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Processoperatörer till Nynas i Stockholm jobb i Nynäshamn på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Processoperatörer till Nynas i Stockholm på Academic Work

Processoperatörer till Nynas i Stockholm

Academic Work Nynäshamn, Stockholms län Heltid
Samarbete, Proaktivitet och Hängivenhet är värdeorden som präglar arbetet hos Nynas. I rollen som Processoperatör har du chansen att bli en del av ett ledande bolag inom sin nisch som dessutom värnar om din kompetensutveckling genom att erbjuda en skräddarsydd internutbildning som anpassas utifrån dina erfarenheter och behov. Gillar du tekniska utmaningar och har ett starkt driv så tror vi Nynas raffinaderi är rätt arbetsplats för dig!


Om tjänsten
Nynas är ett specialoljebolag, ledande inom en liten nisch av en enorm industri. Nynas produkter stödjer tillväxten inom infrastruktur och finns bland oss alla varje dag genom företagets närvaro på vägar, tak, i löparskor, lim, gummi, färg, tidskrifter och smörjmedel. Nynas är i ständig utveckling och därför vill de nu utöka sitt team med Processoperatörer där man arbetar i grupper om 10-12 personer och samarbetar dagligen tillsammans med dagtidsoperatörer, produktionsingenjörer, processingenjörer och underhållspersonal.

Nynas har ett kontinuerligt treskiftsarbete som utförs av fem olika skiftlag. Tiderna på skiften är förmiddag 7-15, dag 15-22 samt natt 22-07 året runt där du arbetar sju dagar i rad och sedan får ledigt i fyra dagar. I rollen får du en gedigen introduktion som sedan efterföljs av praktiskt arbete där du kommer arbeta självständigt ute på fält och där tanken är att du på sikt kommer kunna utvecklas vidare och erbjudas mer ansvar allt eftersom.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work och du kommer att anställas av Nynas AB.

Du erbjuds

* Ett bolag med stabil ägare som satsar för framtiden där du spenderar dagarna med kompetenta och omtänksamma kollegor.
* Du kommer till ett företag som vill ge dig en arbetsplats där du kan utvecklas och trivas över tiden
* En bra introduktion med successiv upptrappning i kompetensutveckling där du erbjuds en gedigen introduktion med utbildning, föreläsningar och praktiskt arbete ute i fält där du får stöttning av en senior mentor under din första tid
* En roll med stora utvecklingsmöjligheter där det finns en tydlig karriärplan där du har möjlighet att gå från uteoperatör till inneoperatör och på sikt få ta större ansvar för arbetsledning av personal. I rollen som inneoperatör ansvarar man för processövervakning och styrning av anläggningarna.
* En tillsvidareanställning efter 6 månader med bra förmåner och villkor med ett starkt kollektivavtal i grunden, i ett internationellt erkänt bolag som satsar på utveckling och hållbara alternativ där miljö, säkerhet och hälsa är hjärtat i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

* Som uteoperatör arbetar du ute under merparten av dagen, där du är delaktig i rondering, uppstart och nedsläckning av anläggningar och samarbetar med entreprenörer, produktionsingenjörer och underhållspersonal som arbetar på området
* Ta prover som du analyserar, gör felsökningar och ställer av utrustning inför underhåll
* Verka för en säker arbetsplats genom att observera, tänka efter och agera

Vi söker dig som

* Din personlighet kommer att vara avgörande men vi tror också att du som söker har erfarenhet av tekniskt arbete inom exempelvis produktionsteknik eller som reparatör där du påvisat förmåga att lösa problem och arbeta i team
* Har en komplett gymnasieexamen och gärna examen från en teknisk KY-utbildning
* Har ett tekniskt intresse och förståelse samt drivet av att vilja utvecklas och lära dig mer inom teknik
* Pratar flytande svenska och har bra kunskaper i engelska då du kommer använda båda språken i arbetet
* Har B körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en roll där du varit i en ledande position.

Som person är du:

Ansvarstagande Du tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt

Problemlösande Du bryter ner problem och förstår långsiktiga konsekvenser av olika lösningsförslag och samlar in information för att kunna lösa uppgifter

Noggrann/flexibel Du är uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att du tar hänsyn till dessa samt följer de rutiner som behövs för säkert arbete samtidigt som du anpassar dig när förutsättningar ändras

Har du god samarbetsförmåga Du anstränger dig för att skapa goda samarbeten och anpassar ditt beteende för att förbättra samarbetet med andra personer

Övrig information

* Start: Omgående, vi tar dock hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, 6 månaders provanställning därefter en tillsvidareanställning
* Placering: Nynäshamn
* Nynas omfattas av säkerhetsskyddslagen och tjänsten kan vara eller komma att bli inplacerad i säkerhetsklass. Inom Nynas tillämpar de slumpmässiga alkohol- och drogtester.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nynas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Nynas är ett annorlunda oljebolag - vi vill nyttja olja, inte elda upp den.

Med omkring 1 000 medarbetare, produktionsanläggningar i Europa och kontor i över 30 länder, är Nynas inriktat på att forska om, producera och leverera nafteniska specialoljor och bitumen till en växande global marknad. Tillsammans med våra kunder har vi kunskapen att hitta nya tillämpningar och möta nya utmaningar som kan hjälpa till att forma vårt samhälle.

Vi förbränner inte oljan utan förädlar den vidare för att skapa bestående värde för våra kunder och den värld vi lever i.

Nynas har funnits i Sverige sedan 1928-talet och är en stor aktör inom raffinering av nafteniska specialoljor och bitumen. Vårt fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. Nynas AB huvudkontor är beläget i Stockholm och Nynas har två raffinaderier i Sverige; i Nynäshamn och i Göteborg.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060339-SE